Efter voldtægtsanklager: Derfor dropper Türker søgsmål

Türker var klar til at gå rettens vej overfor pigen, der beskyldte ham for at have voldtaget hende. Men jo flere informationer om pigen, Türker fandt frem til sin advokat, jo mere ondt af hende fik han.

Af Lykke Buhl - 16. september 2020 kl. 8:52

I sidste uge stod en chokeret Türker frem og fortalte, at han var blevet anklaget for voldtægt. En pige havde delt et opslag på Facebook, hvor hun detaljeret beskrev, hvordan Türker skulle have raget på hende og efterfølgende tvunget hende ind på et toilet og fuldbyrdet en voldtægt på Diskotek Noir i Aarhus tilbage i juni 2015. Ikke mindst beskrev hun, at Türker skulle have været berygtet som overgrebsmand i det århusianske natteliv dengang.

Türker benægtede derimod hurtigt hele historien, som da også indeholdte en del huller – såsom at det givne diskotek slet ikke fandtes på det påståede tidspunkt. Opslaget var ligeledes skrevet fra en nyligt oprettet Facebook-profil, som blev slettet kort efter, at Türker fortalte, at han havde sat en advokat på sagen med det formål at lægge sag an for injurier.

LÆS OGSÅ: Hilda Heick måtte alligevel melde fra til ‘Vild med dans’: Jeg tudbrølede

Dropper søgsmålet

Men i en ny video på YouTube fortæller Türker nu, at han har droppet søgsmålet mod pigen, der anklagede ham for at have voldtaget hende.

– Jeg ville gerne sagsøge det her, fordi det er injurierende mod mig, fordi det kan ødelægge hele min forretning, det kan ødelægge kæresteforhold, det kan ødelægge alt muligt. Så derfor ville jeg gerne gå i retten med den her, og det var jeg 100% bestemt på. Men jo længere dagen kommer frem, jo mere info får jeg om pigen, forklarer Türker.

– Der er én, der sender mig sådan en artikel fra 2012 om hende pigen her, hvor der faktisk står, at: “Hendes ODD-lidelse betyder, at hun har en tendens til at kopiere adfærdsmønstre uden at forstå hverken årsager eller konsekvenser for disse”. Og det betyder jo, at det er netop det, hun har gjort her. Hun har taget en historie og brugt mit navn uden at tænke over konsekvenserne, og hvad det egentligt kan forårsage, lyder det fra Türker.

LÆS OGSÅ: Türker truer Føtex med advokater

“Hun har brug for hjælp”

Türker besluttede sig derfor, efter at have læst artiklen om pigen og hendes psykiske udfordringer, at han ville droppe søgsmålet mod hende.

– I og med jeg har læst den her artikel, så har jeg også forståelse for, at okay, pigen har brug for hjælp, hun er ikke normal, hun har sådanne udfordringer, så jeg valgte faktisk at slette alt det, jeg har postet og sætte punktum for den her falske anklage, forklarer Türker, der derfor ikke vil gå videre med sagen.

Det vigtigste for ham var nemlig at bevise, at voldtægtsanklagen mod ham var falsk, og det føler han, at han har opnået.

Herunder kan du se Türkers video, hvor han fortæller om den falske voldtægtsanklage

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

LÆS OGSÅ: Massiv kritik af klinikken, der laver nye ansigter til realitystjernerne

Læs mere om