Türker anklaget for voldtægt: Jeg er i chok

Den ellers altid smilende århusianer har ikke så meget at smile af i dag. I indbakken i morges lå beskeder, som gjorde Türker mundlam.

Af Rikke Lynge - 9. september 2020 kl. 9:05

Türker Alici vågnede i morges op til et utal af beskeder på sin telefon. En pige, hvis navn Realityportalen er bekendt med, har lavet en meget udførlig beskrivelse på sin Facebook om, hvordan Türker en dag i juni 2015 skulle have forgrebet sig på hende på diskotek Noir mod pigens vilje. Türker er tom for ord over, hvordan et menneske kan komme med de beskyldninger.

– Jeg synes dette er grotesk og ikke gennemtænkt. Det er faktisk slet ikke sjovt og kan skade et hvilket som helst menneske i hvilken som helst position, skriver Türker til opslaget, som han selv har delt på Instagram.

LÆS OGSÅ: Türker truer Føtex med advokater

Türker er i chok og har en masse ubesvarede spørgsmål til pigen, som han ikke kan få svar på, da hun siden har blokeret sin profil.

Diskotek Noir eksisterede ikke i juni 2015

Türker er meget uforstående overfor, hvordan en pige kan få sig selv til at skrive så grove beskyldninger om et andet menneske, og han har ikke tænkt dig at lade det gå stille hen.

– Jeg venter nu på, at min advokat vender tilbage, så jeg kan finde ud af, hvordan vi skal gribe det an. Jeg kommer ikke til at gå stille med dørene med det her, for det er helt grotesk, fortæller Türker til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW: Se traileren for Danmarks nye realityprogram her

Türker har ligeledes fundet beviser for, at diskotek Noir slet ikke var åbnet i juni 2015, men at det først åbnede i september 2015, hvilket han har delt beviser for på sin Instagram-profil.

– For mig at se, så er det her at gøre grin med de kvinder og mænd, der rent faktisk bliver udsat for denne forbrydelse, fortæller Türker, der ikke selv kender pigen.

LÆS OGSÅ: ENDELIG: Er du klar til den nye sæson ‘Paradise Hotel’?

– Jeg kender ikke pigen, men der er virkelig mange, der har skrevet, at de kender hende, og at det ikke er hendes rigtige navn, og at hun er sådan en type, der godt kan lide at få opmærksomhed, og at hun opdigter ting og sager. Så folk har været meget behjælpelige, fortæller Türker til Realityportalen.

Pigen, hvis rigtige navn ikke er offentliggjort, har efterfølgende slettet opslaget, som Türker har taget skærmbilleder af.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder får nye bryster i kendt Viafree-program

Ifølge opslaget, som pigen har skrevet, gik hun dengang ikke videre med sagen, og der ligger derfor ingen politirapport på det. Hvorfor hun har behov for at dele historien nu fem år senere, vides ikke.

Realityportalen har forsøgt at komme i dialog med pigen og vil løbende opdatere på historien, når der kommer ny information.

Læs mere om