Efter skilsmissen: Rolf Sørensen sælger huset

Parrets stråtækte idyl til salg for 12.750.000 kroner

Af Nikolaj Vraa - 9. november 2020 kl. 8:13

Under overskriften “Romantik i Vedbæk” forsøger kendis-ejendomsmægler Jesper Nielsen nu at sælge Rolf og Susanne Sørensens stråtækte hus fra 1877.

Efter 28 år sammen meddelte parret i starten af oktober, at de skulle skilles på grund af hans alkoholmisbrug. Samtidig meddelte den tidligere cykelrytter og sportskommentator, at han påbegyndt et “længere terapiforløb” på grund af sin afhængighed.

LÆS OGSÅ: Marys store sorg: Ser ikke sin far

Huset i Sandbjerg, som de købte de i 2007, er gennemrenoveret, og ifølge ejendomsmægleren er det et lyst og stemningsfuldt hjem bestående af 399 boligkvadratmeter og en stor, naturskøn have med masser af plads til både leg, afslapning og mindeværdige stunder omkring bålstedet.

LÆS OGSÅ: Derfor skal denne tv-vært ALDRIG være med i ‘Vild med dans’

– Her bor man helt privat og med gode muligheder for at trække sig tilbage og lade roen indfinde sig i de smukke, grønne omgivelser, men samtidig bliver man hurtigt en del af et helt unikt naboskab, hvor man hjælper hinanden på kryds og tværs, lyder det i salgsopstillingen.

Rolf og Susanne Sørensen købte huset for 12,5 millioner i 2007, så med prisen på 12.750.000 bliver det kun et beskedent overskud på 250.000 kroner, hvis det lykkedes Jesper Nielsen at sælge huset uden rabat.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-par: Åbner op om kæmpe overraskelse

LÆS OGSÅ: Tommy Ahlers og Le Gammeltoft: Smaskforelskede

Læs mere om