'Ex on the Beach'-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda

Lige så hurtigt som Nicklaes havnede i sengen med Ditte, mistede han interessen for hende igen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. marts 2020 kl. 23:00

Han er den ældste hanløve i flokken og også den, som alle pigerne ved første møde på stranden er mest tiltrukket af. Lige på nær én. Den 26-årige Ditte Lee vælger nemlig Robin, som ham med det bedste udseende.
LÆS OGSÅ: WOW: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach’ 4
Dog skifter hun hurtigt mening, og som hun selv siger, da hun præsenterer sig selv, så får hun den fyr, hun går efter. Og hun endte da også ret hurtigt under lagnet med Nicklaes.

Ditte til forpremieren på ‘Ex on the Beach’. (Foto: Janus Nielsen.)


– Ditte viste meget interesse første aften, og hun var den eneste, der ikke syntes, at jeg var den pæneste på stranden, så det var lidt spændende. Ditte var hurtig til at vise ejerskab, og for mig var der lige fra starten kun sex i det. Men hun er ikke min type og ikke den, jeg normalt går efter, siger 27-årige Nicklaes om natten med Ditte.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere
Måske var det derfor, at den blonde babe var knap så spændende den næste dag. Det var der til gengæld en anden pige i villaen, der var.

Fysisk tiltrukket af Ditte

– Helt ærligt, så var jeg allerede mest interesseret i Amanda, da hun kom gående på stranden. Jeg husker ikke særlig meget fra Amandas sæson, så jeg havde ikke dannet mig et indtryk af hende og havde ingen fordomme om hende. Jeg skulle lære hende at kende, som var hun en hvilken som helst anden person. Jeg blev ret hurtigt draget mod hende på grund af hendes fantastiske personlighed og hendes smukke ydre, fortæller Nicklaes til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe i tårer: Jeg savnede mit barn
LÆS OGSÅ: WOW: Tabitas tidlige exit fra ny sæson ‘Ex on the Beach’

Nicklaes og Amanda mødte op sammen til premierefesten. (Foto: Janus Nielsen.)


Derfor vil nogle måske undre sig over, at han lige skulle en tur forbi Ditte først.
– Det er først på dag to, at jeg rigtig får snakket med Amanda, og der opstår kemi. Det var også kemi mellem Ditte og mig, det var bare fysisk. Jeg vidste egentlig med det samme første dag, at det ikke skulle være mere end sex. Og da jeg samtidig får snakken med Amanda og mærker en gnist, så er det, at jeg mister interessen for Ditte, siger Nicklaes.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Fie Laursen kysser med ‘Ex on the Beach’-fyr
Det kunne ‘Ex on the Beach’-baben også fornemme, og fra da af var Nicklaes og Dittes forhold svingende. Nogle dage var det godt, andre dage var det mere anspændt. Der var til at begynde med flest af de dårlige dage, men i dag er de gode venner.
Er man lidt opdateret på den nye sæsons ‘Ex on the Beach’-deltagere, så ved man, at Nicklaes i dag er kærester med Amanda. 

Læs mere om