Efter dramatisk brud: 'EOTB'-Frederik er flyttet hjem til sine forældre

Frederik har søgt ly hos sine forældre i Slagelse, efter Fie smed ham ud af deres fælles lejlighed. Han håber dog snart at flytte tilbage.

Af Lykke Buhl - 24. maj 2019 kl. 09:01

Den 1. maj smed Fie sin ekskæreste Frederik ud af deres fælles lejlighed, selvom de oprindeligt havde aftalt, at de fortsat skulle bo sammen indtil de tre måneders opsigelse var overstået. Den pludselige flytning skyldtes, at Fie fandt ud af, at Frederik havde været hende utro og angiveligt også, fordi han havde truet hende efter bruddet.
– Jeg vil ikke udtale mig om, hvad der er sket lige nu, men Frederik flytter ud i dag, og jeg ønsker ingen kontakt til ham. Jeg har oplevet meget i forhold, men dette er modbydeligt. Jeg skal ikke have noget kontakt til ham eller ønsker noget offentligt drama, de ting, der er sket, er noget man tager juridisk – og ikke gennem sladderblade, fortalte Fie dengang til Realityportalen, før hun to dage efter afslørede, at dramaet skyldtes, at Frederik havde filmet Fie og nogle veninders bagtaleri og truede med at offentliggøre videoen af det.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program
Frederik har bevidst forsøgt at holde sig fra at kommentere på alt dramaet mellem ham og Fie, men nu fortæller han til Realityportalen, hvor han har gjort af sig selv, efter Fie smed ham ud.
– Jeg har generelt boet i Slagelse ved mine forældre. Der har jeg været i et stykke tid, men jeg har også været ved et par kammerater i København. Mest i Slagelse, det er mere, hvis jeg har været i København til sent ud på aftenen, så er jeg måske blevet ved en kammerat, forklarer Frederik.
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha flytter fra sin far og viser rundt i det nye hus, hvor hun skal bo med sin kæreste og deres i alt seks børn

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst: Hun var for dyr

Flytter tilbage igen

Men bopælen hos forældrene i Slagelse bliver forhåbentligt snart ændret, fortæller Frederik.
– Jeg er på vej til at flytte tilbage til København. Jeg er godt igang med at søge mig ind som roomie, der er jo mange i København, der mangler nogen til at udfylde deres sidste værelse og sådan noget. Så jeg har skrevet til en helt masse forskellige, jeg venter bare lige på de sidste svar, forklarer Frederik.
LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-Tabita løj om graviditet: Derfor gjorde jeg det
Men der er særligt en mulig udlejer og roomie, som Frederik tænker, han har fået på krogen.
– Jeg har faktisk allerede en aftale på søndag vedrørende indflytning i Teglholmen i Sydhavnen d. 1. juni. Jeg skal drikke kaffe med personen på søndag og snakke videre om forløbet omkring indflytning, så det tegner godt, fortæller Frederik, der føler sig ret sikker på, at han snart kan kalde sig københavner igen.
Hvis alt går vel på søndag, så flytter Frederik altså tilbage til det samme område, Teglholmen, hvor han og Fie før delte adresse.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-hunk med i stor Netflix-serie
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk frustreret over nøgenbilleder