Fie Laursen taler ud om brud: Han truede mig

Nu fortæller Fie Laursen sin version af bruddet med Frederik, og det går ikke stille for sig.

Af Louise Vilsbøl - 3. maj 2019 kl. 06:09

Fie Laursen var ikke i tvivl om, at hun mødte sin soulmate under optagelserne til ‘Ex on the Beach’, men tre måneder senere gik forholdet i vasken, og efterfølgende fandt hun ud af, at alt ikke havde været, som hun gik og troede, det forklarer hun i en ny video på YouTube.
Da de slog op fortalte Fie, at det var Frederik, der i første omgang havde taget beslutningen, men at hun var enig i, at det var det rigtige at gøre. Bruddet skyldtes, at hendes fortid med vold og traumer fyldte for meget i rygsækken, og at det derfor var en udfordring for hende at være en god kæreste. Hun søgte derfor psykiatrisk hjælp, så hun kunne få bearbejdet sine problemer og komme videre i livet.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen har fået særlig ‘Ex on the Beach’-kontrakt: Denne eks må ikke komme ind
De to var stadig bedste venner, og han var en stor støtte for hende. Frederik bakkede hendes forklaring op og fortalte, at han ikke ville udelukke, at de to kunne finde sammen igen, når Fie havde fået bearbejdet sine problemer. Men ifølge Fie var det hele en løgn fra Frederiks side, imens var han hende nemlig utro med Fies veninde, som bor ved siden af dem.
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til Geggo og Cengiz’ bryllup

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da den knuste Fie mistede sin kæreste i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg ville forlade ‘Ex on the Beach’

Trusler og utroskab

Men dramaet stopper ikke der, forleden løftede Fie sløret for, at Frederik havde gjort noget modbydeligt mod hende, og det var noget, man tog juridisk. I en ny YouTube-video fortæller hun nu, hvad der ifølge hende ligger bag den sætning.
– Han kom op i lejligheden, da mig og mine veninder sad og drak vin, der sad mig og mine veninder og snakkede rigtig grimt om hende pigen, han havde haft sex med bag hendes ryg, og det gør piger for helvede mand. Seriøst piger, der har set den her video, hvis I havde prøvet, at jeres kæreste var jer utro, havde I så ikke også siddet og shit-talket den her pige og sagt, at I ønskede hende det dårligste i livet og svinet hende til? For det gjorde vi, det gjorde mig og mine veninder, og der har Frederik siddet og filmet det uden vores tilladelse, fortæller Fie i videoen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par er blevet gift
– Og så truer han os bagefter, Awa og Nathalie fra ‘Love Island’ var her, og så truer han os med, at han vil lægge det her ud, og han vil sende det til folk, og det er fucking ulovligt. Men han truer os, og jeg tør bagefter ikke komme ud og sige, hvad der er sket, fordi han truer mig med, at han vile lægge de her klip ud, hvor vi sidder og snakker rigtig grimt, og siger, at han vil vise, hvordan jeg er, og hvor grimt jeg kan snakke. De videoer vælger han at vise rundt til bekendte, og så truer han mig og siger, at jeg vil hellere tage et par år i fængsel og så vise hele Danmark, hvordan du er.
Nu vælger Fie selv at fortælle sin del af historien, men Frederik er stadig tavs efter bruddet, og han har ikke ønsket at kommentere Fies video og de beskyldninger hun fremsætter i den. Overfor Se & Hør bekræfter han dog, at han har været Fie utro.
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!
På Frederiks Instagram kan man se, at han har været en del ude og feste de sidste dage, hvor han både fejrede 1. maj sammen med blandt andet ‘Love Island’-vinderen Julie Melsen, og i går var han i byen med en flok mandlige venner, så han slikker sårene ved at slå sig løs.
Se hele Fie Laursens video herunder.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Læs mere om