'Ex On the Beach'-Tabita løj om graviditet: Derfor gjorde jeg det - Her & Nu

'Ex On the Beach'-Tabita løj om graviditet: Derfor gjorde jeg det

Realitybaben ville tiltrække sig opmærksomhed for at kunne komme ud med et vigtigt budskab.

Af Lykke Buhl - 23. maj 2019 kl. 12:33

I mandags fik Tabitas mange følgere et chok. Her kunne man nemlig på ‘Ex On the Beach’-babens Instagram se et billede af en positiv graviditetstest med teksten “jeg hader mit liv lige pt”.
På sin Instagram story forklarede Tabita efterfølgende, at hun om aftenen ville lægge en YouTube-video op, hvor hun forklarede alt om graviditeten.
LÆS OGSÅ: Lykkeligt realitypar afslører familieforøgelse
Da YouTube-videoen så blev lagt op, viste den Tabita, der hurtigt afslørede, at graviditeten var det pure opspind – med det formål at få folk til at gå ind og se videoen. For i videoen vil Tabita gerne skabe opmærksomhed omkring sikker sex.
– Det er en ret fucked up måde, jeg har gjort det på, det ved jeg godt, men jeg føler også lidt, at det er mit eneste kort at trække for at få alle de unge mennesker til at lytte til mig lige omkring det her med graviditet og sex. Hvis jeg lavede en ganske almindelig video om prævention, så var der ikke lige så mange, der ville klikke ind på den, forklarer realitystjernen.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født: Lægerne turde ikke vente

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mathilde Gøhler fortæller, at hun blev gravid med Remee ved et uheld

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Gift ved første blik’-babe viser maven frem: Jeg er slet ikke klar
Hun havde nemlig dagen forinden modtaget et opkald fra en veninde, der fortalte, at hun var blevet gravid og ville have en abort. Og det satte tankerne igang hos Tabita, der selv er modstander af abort, selvom hun ikke ønsker at få børn. Derfor ville hun gerne gøre det klart, at en abort er et psykisk belastende indgreb og ikke noget, man må tage let på.
Det budskab er vigtigt for Tabita, fordi hun godt er klar over, at hun fremstår som en fortaler for fri sex.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste
– Jeg er meget: “I skal bare kneppe og have sex og sådan noget”, men derfor er det også virkelig vigtigt, at I skal vide, at jeg beskytter mig selv, og ikke bare for ikke at blive gravid, men også for ikke at få kønssygdomme er det virkelig vigtigt, fortæller Tabita, der forklarer, at hun selv bruger spiral og gerne vil blive bedre til at huske kondom samtidig.
– Det er vigtigt, at man husker kondom, fordi man kan blive smittet af kønssygdomme, og det er også noget, der kan ændre din fremtid for evigt, specielt de sygdomme som kun kan holdes nede. Så det jeg prøver at sige, det er, at sex er ikke bare sex, sex er et kæmpe ansvar, sex er noget som skal tages alvorligt, selvom det er skide pisse sjovt, det er noget, der kan ændre din fremtid for evigt og altid, forklarer realitybaben.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om graviditeten
LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt