Dramaet fortsætter: Fie Laursen hyrer kendt stjerneadvokat

Fie Laursen er klar, hvis dramaet ender i en retssag.

Af Jonas Sand - 17. august 2018 kl. 16:55

Dramaet mellem ‘Paradise Hotel’-ekskæresterne Fie Laursen og Frederik Valeur tog for alvor fart i forrige uge, da Fie Laursen i en video på YouTube igen åbnede op omkring bruddet. I videoen og i efterfølgende kommentarer på YouTube fortalte bloggeren, at ekskæresten havde forgrebet sig på piger på 14 og 15 år, og hun beskyldte ham for at have voldtaget hende en dag i badet, mens de stadig var kærester.
Det var over Frederik Valeurs grænse, og over for Realityportalen slog han derfor fast, at han ikke ville finde sig i mere fra ekskæresten.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
– Jeg vil ikke finde mig i flere beskyldninger og usandheder, og jeg har derfor overgivet sagen til min advokat, slog han fast.
Hans advokat er Bjarke Vejby, og kort efter slog advokaten over for Realityportalen fast, at han ville indgive en politianmeldelse mod Fie Laursen for brud på straffelovens §268 om bagvaskelse.
– Som der står i det opslag, Frederik har lagt op (på Instagram, red.), så mener han, at der er fremsat nogle påstande mod bedre vidende, og nu er det så op til politiet at vurdere, om der er grund til at rejse tiltale i sagen, sagde Bjarke Vejby.
LÆS OGSÅ: Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift
STORT GALLERI: ‘Forsidefruens’ datter gift i Marmorkirken: Nu er du min

Fie Laursen svarer igen

Fie Laursen er klar, hvis hun ender med at blive sigtet i sagen. Det fortæller hun på Instagram, hvor hun gør det klart, at hun har fået en prominent advokat til at forsvare sig.
– Jeg kan også meddele jer, at jeg har hyret stjerneadvokat Michael Juul Eriksen, en kendt dansk forsvarsadvokat med møderet for Højesteret. De fleste kender til ham, da han er en af landets bedste advokater og har gjort et navn for sig selv, skriver hun i opslaget.
Realityportalen har været i kontakt med Fie Laursen, der ikke ønsker at udtale sig yderligere. Hun bekræfter dog, at hun har hyret Michael Juul Eriksen til at forsvare sig.
LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Advokat: Vi går efter frifindelse

Michael Juul Eriksen er en af landets mest prominente forsvarsadvokater, og hans tidligere klienter består blandt andre af Nicklas Bendtner, rockeren Jønke, Yahya Hassan samt personer sigtet i forbindelse med terrorangrebet på Krudttønden. Han bekræfter over for Realityportalen, at Fie Laursen nu også er en del af den liste.
Han fortæller, at bloggeren på nuværende tidspunkt ikke er sigtet i sagen. Men hvis hun bliver det, så er beskeden klar.
– I første omgang er hun ikke sigtet, og det tror jeg umiddelbart heller ikke, at hun bliver. Men hvis hun gør, går vi efter frifindelse, siger Michael Juul Eriksen til Realityportalen.
Realityportalen følger naturligvis sagen mellem ‘Paradise Hotel’-ekskæresterne tæt.
LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

Læs mere om