'Forsidefruens' datter gift i Marmorkirken: Nu er du min

Janni Rees datter, Nathalie, blev lørdag gift.

Af Nikolaj Vraa - 12. august 2018 kl. 13:11

Efter en dag med regn og blæst kom solen pludselig frem gennem skyerne, da Janni Rees datter, Nathalie Mathorne, i lørdags blev gift med Mads Bislev Jakobsen. Netop som præsten Mikkel Wold viede parret, brød solen gennem vinduerne til Marmorkirken ved Amalienborg som for at understrege, at nu blev alt godt.
Nathalie har tidligere åbent fortalt om sin angstdiagnose og i dagene op til brylluppet havde hun det meget svært. Heldigvis kunne samtidig glæde sig over at beskeden om at hun var optaget på drømmestudiet som sygeplejerske.
STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Sandras bryllup
LÆS OGSÅ: Ung mor i panik kort før bryllupsdag
– Jeg er så lykkelig, for det slog mig virkelig ud, at jeg ikke kom ind sidste år. Det skal nok blive et rigtig godt år, og jeg er meget spændt på, hvad fremtiden byder på, skrev hun på bloggen, hun deler med sin mor, lige op til brylluppet.
– Livet er noget finurligt noget. Nogle gange går det så dårligt, at man ikke tror det kan vende. Det har det gjort for mig, men jeg ville ønske, min morfar var her til at dele alle de ting, der sker i mit liv lige nu, sagde Nathalie, der mistede sin morfar i maj.
Efter brylluppet blev der festet til den lyse morgen på No1 Domus Portus på Østerbro, hvor brudeparrets gode ven, TV 2 Nyhedernes chefredaktør, Jacob Kwon, var toastmaster. Allerede søndag stak de nygifte af på bryllupsrejse til Maldiverne, der var en gave fra blandt andre Janni og hendes mand, Karsten Ree, samt Jannis ekskæreste Christian Abrahamsen, der også deltog i brylluppet.
I galleriet over artiklen kan du se alle billederne fra parrets bryllup.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud: Derfor er vi uvenner