Frederik raser efter beskyldninger om overgreb: Jeg vil ikke finde mig i mere - Her & Nu

Frederik raser efter beskyldninger om overgreb: Jeg vil ikke finde mig i mere

Fie Laursens ekskæreste vil ikke finde sig i mere, og derfor har han nu sat en advokat på sagen.

Af Jonas Sand - 9. august 2018 kl. 16:48

Fie Laursen blev tidligere på ugen meldt til politiet for bedrageri, efter hun havde solgt en vare til en unge pige, der sendte hende 140 kroner, men aldrig modtog varen. Bloggeren tog dog sagen roligt, men nu kan hun igen komme i problemer med loven i den nærmeste fremtid.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
Efter bruddet med Frederik Valeur har Fie flere gange åbnet op omkring det dramatiske brud, der ifølge hende skete, fordi Frederik var utro og blev aggressiv og truede hende, når han var fuld. I går åbnede Fie så yderligere op omkring bruddet i en video på YouTube, og det hele er nu blevet for meget for ekskæresten, der har sat sin advokat på sagen.
I den nye video fortæller Fie Laursen blandt andet, at flere piger på 14 og 15 år har kontaktet hende med historier om, at Frederik har forgrebet sig på dem.
– Det kan enten være, at han har taget på dem, eller at han har sagt frække ting i deres ører eller har prøvet at kysse dem, siger bloggeren blandt andet i videoen, der altså var langt over ekskærestens grænse.
LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Fie: Han voldtog mig

I videoen fortæller Fie også om en episode, mens de stadig var kærester. Her var Frederik kommet ind til hende i badet, og uden at sige noget dyrkede de sex, selv om Fie ikke ville have det. I videoen slår hun fast, at hun følte sig voldtaget, selv om hun godt ved, at man ikke kan blive voldtaget, når man er kærester. Den holdning ændrede hun dog, efter hun udgav videoen.
– Og tak for støtten på min episode i badet – I har ret. Det kan godt være voldtægt, selvom man er kærester, og jeg husker tilbage på situationen i, at jeg startede med at sige “har ikke rigtig lyst”, og der burde han være stoppet.

Her er kommentaren fra Fie Laursen, før bloggeren skiftede holdning, efter hun havde talt med flere om sagen. (Foto: YouTube)


– Jeg gør mig mange tanker – og det gør ondt på mig at vide, at han faktisk voldtog mig. Jeg skal stoppe med at give mig selv skylden. Det skal vi alle, der har oplevet lignende episoder, skrev hun onsdag aften i en kommentar til videoen.
LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

“Man kan ikke blive voldtaget af en kæreste”

Realityportalen var efterfølgende i kontakt med Fie Laursen, der dog igen havde ændret holdning torsdag morgen. Her slog hun fast, at hun ikke beskyldte ham for voldtægt.
– Ej, det har jeg aldrig gjort. Så har I ikke set videoen. Jeg sagde, at jeg følte mig voldtaget; ikke at jeg blev det. Man kan ikke blive voldtaget af en kæreste, jo, fortalte Fie Laursen.
– Er det ikke det samme? Men du skriver da noget andet i kommentarfeltet?
– Jeg har snakket med mange nu, og man kan ikke kalde det voldtægt, når man er kærester, åbenbart. Så nej. Men jeg følte, at det var det.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust
LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere
– Men du skriver jo direkte, at han voldtog dig?
– Det kan man åbenbart ikke, når man er kærester. Jeg har søgt mig ind i det. Og jeg kan ikke politianmelde ham, for de vil jo bare sige, at vi var kærester, slår Fie Laursen fast.
Efterfølgende har Fie Laursen rettet kommentaren på YouTube, så det ikke længere fremgår, at hun beskylder Frederik for voldtægt. Hun fortæller, at hun har lavet videoen for at advare andre unge piger, og at hun allerede er blevet kontaktet af flere mere samme historie.
– Ja, mange skriver, men jeg tror, mange lyver for at få min opmærksomhed, så jeg svarer kun dem, der har screenshots af, at han skriver til dem.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen tog stoffer i Sunny Beach: Jeg troede bare, det var neglelaksfjerner
LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud efter politianmeldelsen: Jeg synes, at det er voldsomt
– Hvor mange har cirka kontaktet dig?
– 10-15 stykker, men jeg tror kun på 3 af dem, da de ligesom har beviser på, at de faktisk kender ham.
– Havde du nogle betænkeligheder ved at komme med de beskyldninger mod ham?
– Jeg siger blot, hvad jeg har fået at vide og billeder af. Og det er godt at kunne advare en masse unge piger fra at tage med voksne mænd hjem. Jeg har lige snakket med den ene af pigerne, de havde med hjemme, og hun er stadig ked af det og forvirret over alt. Selvom de ikke lavede noget andet end at drikke med dem, sagde de, at drengene forsøgte at tage på dem og lave noget med dem flere gange, siger Fie Laursen.
LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe deltager i nyt tv-program

Frederik: Jeg har kontaktet min advokat

Realityportalen har været i kontakt med Frederik Valeur for at høre, hvad han siger til de voldsomme beskyldninger fra ekskæresten. Han ønsker dog ikke at sige meget om sagen, men han slår fast, at hans grænse nu er nået.
– Jeg vil ikke finde mig i flere beskyldninger og usandheder, og jeg har derfor overgivet sagen til min advokat, slår ‘Paradise Hotel’-deltageren fast.
Advokaten skal nu finde ud af, om Fie Laursen har overtrådt loven med de grove beskyldninger om blandt andet overgreb på mindreårige, og så kan det altså ende med en politisag, hvis man vurderer, at hun har overtrådt straffelovens § 267 om æreskrænkelser.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-babe har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis
– Den, som krænker en andens ære ved fornærmelige ord eller handlinger eller ved at fremsætte eller udbrede sigtelser for et forhold, der er egnet til at nedsætte den fornærmede i medborgeres agtelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder, står der i straffeloven.
Fie Laursen frygter dog ikke, at det ender med en sag for politiet.
– Nej, slet ikke. For jeg har jo beskederne fra pigerne, og hvis han vil det, så har jeg videoer, hvor han er voldelig imod mig og en masse vidner på ting, han har gjort imod mig. Så bliver det jo bare en kæmpe sag som ender i at ramme ham, hvilket vil være dumt af ham, siger Fie Laursen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud: Derfor er vi uvenner
LÆS OGSÅ: Mascha overfor svær beslutning: Tænker næsten ikke på andet