‘De unge mødre’-stjerne og ‘Bryggen’-stjerne slår pjalterne sammen

De er begge kendt fra tv, og så har de begge et godt hjerte og vil gerne dele ud.

Af Louise Vilsbøl - 27. juni 2019 kl. 19:28

Den tidligere ‘De unge mødre’-stjerne Nicki Feldt har slået de musikalske pjalter sammen med en stor stjerne, der blandt andet er kendt fra ‘Familien fra Bryggen’, det afslører han på sin Facebook-profil.
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet
– Sommer = Gavehumør. Ronni Garner & Nicki Feldt. Ejer du et diskotek/bar, eller holder du en kæmpe fest, hvor vi skal komme og sætte gang i den. Vi giver 30-45 minutter show med alt, hvad den kan trække GRATIS! TAG stedet, hvor vi skal komme, skriver Nicki Feldt på sin Facebook, og overfor Realityportalen uddyber han, hvorfor de lige fandt på den idé.

LÆS OGSÅ: Maria Sebens fra ‘De unge mødre’ er gravid: Tvunget til at afsløre nyheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nickis ekskæreste Line forsøger at lave kartofler i en plastikpose i ovnen, men der er noget helt helt galt.

LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA

– Mig og Ronni snakkede bare sammen og blev enige om, at vi ville tage ud nogle steder og give folk en gratis oplevelse. Vi har rigtig mange, som har skrevet til os indtil videre. Så vi har en del, vi skal tjekke igennem, og så vælger vi nogle stykker ud af dem. Hvorfor skal det hele gå op i penge, penge og penge? Nej, vi ville gøre noget godt for vores medmennesker og give nogle gratis shows. Det er ikke alle diskoteker eller barer, som har råd til at betale for det, men så kan vi gøre en forskel og hjælpe til.

LÆS OGSÅ: Maria Sebens mindes afdød søn med tatovering

Som sagt så gjort, og inden længe kan man altså være heldig at opleve Ronni, som også spiller en stor rolle i Linse Kesslers talkshows, og Nicki Feldt optræde ganske gratis.

Se opslaget herunder, hvor det stadig er muligt at melde sin favoritbar eller fest til.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-datter i kørestol efter uheld