Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA

‘De unge mødre’-deltagerens nye hjem ligger ikke i det bedste kvarter.

Af Jonas Sand - 27. januar 2019 kl. 19:25

På tirsdag vender ‘De unge mødre’ tilbage med helt nye afsnit, og her er den bedrageridømte Nadia Shila Petersen igen på deltagerlisten. Her får seerne et indblik i hendes liv i USA, hvor hun bor med manden, Jeremy, og deres fælles datter, Hope.
Familien er kommet væk fra gaden og har fået fast tag over hovedet. Det er Nadia Shila naturligvis glad for, men ‘De unge mødre’-deltagerens nye kvarter er ikke for sarte sjæle. De bor nemlig i et område, der er plaget af en masse kriminalitet.
LÆS OGSÅ: Nu taler hun ud: Her er Martinnas store hemmelighed
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: To nye deltagere til ‘De unge mødre’
– Vores naboer har rådet os til, at vi skal holde os indenfor om aftenen. Det er ikke kun på grund af de prostituerede. Det er lige så meget på grund af bandemedlemmerne, der kører rundt i gaderne. For man ved ikke, hvad de kan finde på, og mange af dem er på stoffer, siger hun i afsnittet, inden hun senere fortæller Jeremy om den kriminalitet, der har været i området for nylig.
– I løbet af den sidste uge har der været: tyveri, indbrud, røveri, tyveri fra køretøj, tyveri, indbrud, voldtægt, groft overfald, biltyveri, biltyveri, røveri, tyveri fra køretøj, tyveri fra køretøj, røveri og tyveri fra køretøj. Det er ikke slemt, siger hun til manden, der gør det klart for hende, at de også bor i et område, hvor folk sjældent ringer efter politiet.
SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-Simone har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen
I klippet herunder kan du høre, hvorfor Nadia Shila ikke tager det hårde kvarter så tungt, inden du kan se hele afsnittet tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 og Dplay:

LÆS OGSÅ: Ung mor bryder sammen: Dét har jeg virkelig ikke lyst til
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand