Christel og Teitur kommer med udmelding om forholdet

‘Singletown’ er slut, og spørgsmålet er, om det har ændret på følelserne hos realityparret. For nu har de har fået det hele lidt på afstand og set kærlighedstesten udefra.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. november 2020 kl. 10:59

Christel Trubka og Teitur Skoubo forlod ‘Singletown’ som et par, selvom Teitur valgte at vise sin kæreste en tom boks i den sidste kærlighedstest.

Med det sagde han, at han på daværende tidspunkt ikke var klar til en fremtid med Christel. Men Christel fik ham til at ændre valg. Hun overbeviste ham om, at han er det bedste for hende, og at de er de helt rigtige for hinanden.

LÆS OGSÅ: Har fået svar på coronatest

De sidste par måneder har man kunne følge parret i realityprogrammet – og Christel og Teitur har selv kunne se, hvad det egentlig var, de gik igennem i løbet af de 24 dage, de var i ‘Singletown’.

Man kunne forestille sig, at det har rusket op i svære følelser at opleve det hele én gang til og endda se mere end bare nogle klip fra det, der foregik i den modsatte lejlighed, hvor deres kæreste blev udsat for masser af fristelser.

Om det er sket, og hvor de står i dag, er Christel og Teitur nu klar til at give en udmelding om.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

Status på forholdet

Realitybaben indleder en spørgerunde på Instagram med at fortælle, at hun ikke vil besvare spørgsmål om, hvordan det går med hende og Teitur. Men svaret er på vej.

– Vi kommer med en udmelding i løbet af ugen, siger hun.

Den samme besked giver Teitur, der også på er blevet bombarderet med spørgsmål til en status på hans kærlighedsliv.

LÆS OGSÅ: Afgørelsens øjeblik: Går Teitur og Christel fra hinanden efter ‘Singletown’?

Det blev i løbet af programmet meget tydeligt, at det var en del sjovere at være Teitur i ‘Singletown’, end det var at være Christel, der blev såret igen og igen, mens nogle af de andre deltagere gav udtryk for, at hun fortjente bedre, end hvad Teitur gav hende.

Men den tidligere ‘Paradise’-deltager tilgav Teitur for at kysse flere gange med pigen Anna, som han nåede at date fire gange og kyssede med flere gange.

Både Teitur og Christel har tidligere fortalt, at de valgte ikke at se ‘Singletown’, fordi programmet ikke gjorde noget godt for dem. Om de siden alligevel har fået mod på at følge med, vides ikke.

LÆS OGSÅ: Så skete det: Nu er de kærester