‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

Gennem tiden er der blevet knyttet mange nære bånd i ‘Vild med dans’, og det er let at se, at forbindelsen mellem Mie Moltke og Wafande er meget tæt.

Af Nikolaj Vraa - 31. oktober 2020 kl. 10:54

Forrige fredag var de helt store følelser på spil, da danserne samlede ind til Kræftens Bekæmpelse i ‘Knæk Cancer’-ugen. Her dedikerede Wafande dansen med Mie Moltke til sin far, der i 2016 døde af kræft i en alder af 66 år.

– Det her Mie-menneske er blevet en rigtig nær ven. Vi ”bonder” rigtig godt sammen og har fundet hinanden utroligt hurtigt i alt det her, siger Wafande til HER&NU, mens Mie hurtigt tilføjer:

– Det må man sige.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensens instruktørdebut: Jeg ville undersøge, hvad jeg følte

Parret holder øjenkontakten på dansegulvet (Foto: Henrik R. Petersen)

I 2007 slog det gnister, da hun dannede par med skuespilleren Lai Yde. De forelskede sig under årets ‘Vild med dans’ og blev gift i 2011. Samme år blev de forældre til sønnen Milo, men kærligheden brast desværre, og de blev skilt i 2015. Mie og Wafande afviser dog overfor HER&NU at være blevet kærester.

– Vi er singler, og vi er også gode til at råde hinanden til, hvad man skal gøre med hinandens ting. Vi er rigtigt gode venner. Det er dejligt, lød det grinende fra Wafande.

LÆS OGSÅ: Morten Østergaards klippe: Line er fantastisk

Efter fredagens show smuttede de sammen fra tv-studiet på Østerbro i hans bil. Men i stedet for at køre hende hjem, tog de sammen hjem til hans lejlighed i Hellerup.

– Ja, ligesom så mange andre gange kørte jeg Fifa (Wafandes hund, red.) hjem, og Mie var med i bilen. Vi hænger ud sammen hele ugen, vi er jo dansepartnere, forklarede sangeren efterfølgende til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WOW! Så vildt et værelse har Bendtners søn

LÆS OGSÅ: Emili Sindlevs bonusfar er bag kameraet på ‘Vild med dans’