Afgørelsens øjeblik: Går Teitur og Christel fra hinanden efter ‘Singletown’?

Christel havde sagt, at hvis Teitur kyssede med en anden, var de færdige som par.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. november 2020 kl. 16:00

Da ‘Paradise’-parret Christel Trubka og Teitur Skoubo efter 24 dage hver for sig står over for hinanden i den sidste, afgørende kærlighedstest i ‘Singletown’, opfordrer Teitur sin “ekskæreste” til at finde sig noget bedre, end hvad han kan tilbyde. Han faldt nemlig for fristelsen og kom til at kysse med Anna.

Men det lyder ikke til, at Christel har tænkt sig at finde nogen anden. Selvom hun ellers så klart og tydeligt meldte ud over for Teitur, at hvis han kyssede med nogen anden, så var slut.

LÆS OGSÅ: Jeppe afslører: Den eneste eks, jeg frygter

Men man ved jo ikke altid, hvordan man reagere, før man står i situation, og her er det tydeligt, at Christels følelser for Teitur er større, end hvad hun selv troede. Og at hun kan tilgive ham for mere, end hun havde forestillet sig.

(Foto: Dplay.)

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

– Teitur, helt ærligt, så er du det bedste for mig. Det er ikke dig, der skal vurdere det. Det er mig, der ved, hvordan jeg har det med dig. Og jeg fucking elsker dig, og jeg vil gøre alt for dig. Du må forstå det, siger hun til ham.

Christel og Teitur er blandt de par, der har været meget overvældet af svære følelser. Som de fleste ved, har parret valgt at være sammen efter programmet er afsluttet, men i sæsonafslutningen på ‘Singletown’ viser det sig, om de forlader testen som et par eller hver for sig.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

Se det rørende øjeblik herunder. Se hele afsnittet på Dplay.