Chokeret Linemaria om 'EOTB'-exit: Det var frygteligt

Der er ingen tvivl om, at Linemaria bestemt gerne ville have været længere i villaen.

Af Emilie Holm Egebro - 16. september 2019 kl. 7:25

Netop som Sasja, Bastian og Linemaria var på vej tilbage til villaen i aftenens afsnit ‘Ex on the Beach’, fik de at vide af tabletten, at de alle tre skulle rejse hjem til Danmark. Det kom bestemt som et chok for de tre realitystjerner, og særligt Linemaria var knust.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyre forsonet efter voldsomt skænderi
LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-babe har fået mindre bryster
Hun erkender også overfor Realityportalen.dk, at hun fældede mange tårer, før hun var helt klar igen:
– Jeg var vildt chokeret over, at det var min tur til at ryge ud af villaen. Jeg var slet ikke færdig med at danse og drikke tequila. Overhovedet. Pludselig gik det op for mig, at det ikke bare var en leg, og at tabletten virkelig havde styringen over os derinde. Jeg var chokeret, og det gik ikke rigtig op for mig til at starte med, at jeg virkelig skulle forlade villaen og ikke skulle tilbage til alle de skønne mennesker. Det var frygteligt, fortæller Linemaria til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Linses bryster skal genbruges
LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift
– Efter at have grædt mit hjerte ud og ramt dansk jord, var jeg faktisk meget tilfreds. Jeg havde fået det ud af min deltagelse, som jeg havde håbet på, idet jeg havde fået en oplevelse for livet og mødt en masse skønne mennesker. Samtidig formåede jeg at beholde mit gode ry, da jeg altid har været en “pæn pige”, og det ry tog jeg også med hjem i flyveren. Så jeg begyndte bare at glæde mig til at se alle de andre deltagere igen, når de kom hjem.
Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Bramfri Amalie: Mine bryster lignede hængenosser
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe har fået nye bryster