Linses bryster skal genbruges

Linse går meget op i genanvendelse af plastik, og derfor får hun testamenteret, at hendes brystimplantater skal sendes til genbrug.

Af Lykke Buhl - 1. juli 2019 kl. 13:07

Tidligt i morges kunne man se Linse Kessler i Go’ morgen Danmark i anledningen af, at der fra i dag kommer pant på blandt andet juice- og saftflasker.
Linse var inviteret i studiet, fordi hun er hovedpersonen i Dansk retursystems nye kampagne, der netop handler om, at vi skal genanvende endnu mere af vores plastik.
LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift
Linse går selv meget op i at sortere sit affald, ikke mindst sit plastik. Men det er ikke kun skruelåg og mademballage, som Linse skiller sig af med efter bedste evne.
Hun har nemlig taget noget ganske særligt med i Go’ morgen Danmark, som hun fortæller, at hun også har tænkt sig at genanvende.
– Det er mit gamle bryst, det ene af dem. To liter, forklarer Linse, mens værten, David Guldager, fumler lidt med det tunge implantat.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne og ‘Bryggen’-stjerne slår pjalterne sammen

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Silas Holst skal vælge mellem plastik eller gran.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-datter i kørestol efter uheld
Linse har nemlig gemt sine tidligere brystimplantater, og dem har hun i sinde at genanvende, og det samme gælder for hendes nuværende bryster.
– Når jeg en dag stiller træskoene, så skal de alle sammen genanvendes. Og silikonen, der er indeni, det er sådan noget gele, det skal genanvendes, hvis det kan, og ellers så skal det destrueres rigtigt. Der skal være styr på det, og det kommer til at stå i mit testamente, at det skal gøres, forklarer Linse.

Didde hjælper

Linse mener selv, at hun er god til at sortere sit affald, og det er særligt dyrene, hun har tanke på, når hun gør sit bedste for at skille sig forsvarligt af med sit affald.
LÆS OGSÅ: Håndboldstjerne forlader højgravid kone
Men hun nævner særligt én person, som har hjulpet hende til at blive så god til affaldssorteringen.
– Jeg har jo en veninde, der hedder Didde. Hun arbejder på en genbrugsstation i Jylland, så jeg ringer til hende hver gang, der er noget, jeg er i tvivl om, griner Linse om ‘Familien fra Bryggen’-veninden.
LÆS OGSÅ: Geggo erkender ærligt: Jeg er ikke tilfreds med min krop
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup