CHOK: Reality-babe har fået mindre bryster

‘Ex on the Beach’-babe har fået opereret sine gamle implantater ud og har i stedet fået nye mindre implantater.

Af Katja Gasiorowski - 12. september 2019 kl. 13:48

Tidligere på sommeren kunne Realityportalen afsløre, at endnu en realitybabe får et program om sine nye bryster.
Først var det Fie Laursen, der startede ‘trenden’ på Viafree, hvor seerne kunne helt tæt på før, under og efter hendes brystoperation. Senere kunne seerne følge med i ‘Paradise Hotel’-deltageren Cecilies brystforstørrende operation i et afsnit af ‘Mit Paradiso Liv’, og kort efter fulgte ‘Love Island’-Ida trop med programmet ‘Mig og mine nye bryster’, der også blev sendt på Viafree tidligere i år.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation
Og som den seneste i rækken har Michelle Vind fra ‘Ex on the Beach’ sæson 1 tilsluttet sig tv-trenden. Hun har netop fået opereret sine gamle implantater ud, fordi de gav hende voldsomme smerter. I stedet har hun både fået et brystløft og sat nye, mindre implantater ind. Denne gang er det ikke på Viafree, man kan følge operationen, men i ‘Plastikkongerne’ kan man på onsdag følge Michelles rejse.
LÆS OGSÅ: Linses bryster skal genbruges
LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

Michelle viser brysterne frem

Da Realityportalen mødte hende til ’Stjerne Boksning’-stævnet i weekenden, var hun ude og vise resultatet frem med et stort smil i en lille, fiks kjole, som du kan se i videoen nederst i artiklen.
– Jeg havde ondt fire dage efter operationen, men ellers har der ikke været noget. Men nu er det to måneder siden, og det er første dag i dag, at de er ude, fortalte hun stolt på den røde løber.
Michelle var mødt op til weekendens boksearrangement som støtte til ’Ex on the Beach’-kæresten Kasper Klausen, som skulle bokse mod Jonas Korsgaard fra ’Love Island’ – en kamp han tabte. Derudover var Michelle også hyret ind som nummerpige til eventet, så der var ekstra god grund til at lufte de nye bryster.
– Nu er jeg 100 procent klar, lød det fra den selvsikre babe forud for kampene.
LÆS OGSÅ: Bramfri Amalie: Mine bryster lignede hængenosser
Modsat ‘Fies bryster’, ‘Mit Paradiso Liv’-afsnittene ‘Cecilies brystdøm’ vol. 1 og 2, samt ‘Mig og mine nye bryster’, som alle fik brystforstørrende operationer, er Michelles operation ikke sponsoreret af det danske privathospital AK Nygart.
Michelle har i stedet lavet programaftalen med klinikken BeautyTrips, der arrangerer plastikoperationer i Tyrkiet. Programmet følger derfor også Michelles rejse til Tyrkiet, hvor hun blev opereret af Dr. Kamran Efendioglu, og hvor kæresten Kasper også var ved hendes side.
Hvornår Michelles program bliver sendt vides endnu ikke.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe har fået nye bryster
Se hele interviewet med Michelle til ‘Stjerne Boksning’ – og hendes nye bryster – herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyre forsonet efter voldsomt skænderi