CHOK: Populært realitypar skal skilles

Efter længere tids problemer er beslutningen om skilsmisse nu taget.

Af Jonas Sand - 29. september 2018 kl. 20:55

Det er mindre end tre år siden, at ‘Jersey Shore’-stjernen Jenni ‘JWoww’ Farley og hendes mand, Roger Matthews, sagde ja til at stå sammen i medgang og modgang, men kærligheden holdt ikke for evigt. Modgangen blev for stor tidligere på måneden, og realitydeltageren søgte om skilsmisse den 12. september.
Det skriver New Jersey-avisen Ashbury Park Press, der har set dokumenterne, hvor ‘JWoww’ fortæller, at det længe har gået dårligt mellem ægteparret, der sammen har børnene Meilani og Greyson.
– Sagsøger og sagsøgte har uforenelige forskelligheder, der har forårsaget et brud i ægteskabet i en periode på mindst seks måneder, hvilket gør det tydeligt, at ægteskabet bør opløses, og at der ikke er mulighed for forsoning, står der i skilsmisseansøgningen.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Så vildt bor hun: ‘Jersey Shore’-stjerne sælger millionvilla

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Camilla Framnes-Larsen fortælle, hvordan det var at vise sin skilsmisse på tv.


LÆS OGSÅ: ‘Jersey Shore’-stjerne erklærer sig skyldig: Risikerer 15 år i fængsel
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerner skal skilles

“Jeg vil vinde min kone tilbage”

Jenni ‘JWoww’ Farley har ikke selv kommenteret på skilsmissen, men Roger Matthews bekræftede historien, kort efter den blev offentliggjort. Det skete i en video på Instagram.
– Min kone har søgt om skilsmisse. Det er sandt, og jeg vil bare holde det simpelt. Jeg bebrejder hende ikke. Der er ingen utroskab, andet dumt lort eller saftige detaljer. Hun var bare blevet træt af det mønster af gentagelser, som vi endte i. Igen, jeg vil ikke gå i detaljer, men det var et mønster med gentagelser, der ikke var så gode, siger han i videoen.
Roger Matthews har medvirket i den nye sæson af ‘Jersey Shore: Family Vacation’ sammen med ‘JWoww’, mens seerne også har set ham i en lang række episoder af spinoff-serien ‘Snooki & JWoww’. Og det er bestemt ikke udelukket, at vi kommer til at se mere til ham i fremtiden – i hvert fald hvis han selv får sin vilje. Han opgiver nemlig ikke ægteskabet uden kamp.
– Her er noget, der også er sandt. Jeg er ikke færdig med at kæmpe. Jeg vil vinde min kone tilbage. Jeg vil vinde hendes hengivenhed tilbage. Jeg vil vinde hendes kærlighed tilbage. Jeg har ingen intentioner om at være alenefar. Vi får rådgivning, så der er håb. Det er ikke slut, før den fede dame har sunget, slår han fast.
LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Dét skriver Kardashian-kæresterne under på
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død
Herunder kan du se videoen, som Roger Matthews har delt:


LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’