CHOK! Linse udskyder stort projekt

Desværre er alt ikke gået helt efter planen, når det kommer til Linses nyeste projekt.

Af Emilie Holm Egebro - 30. oktober 2019 kl. 16:53

Der er ingen tvivl om, at Linse er en travl kvinde, der altid har gang i massevis af projekter udover at lave ‘Familien fra Bryggen’ på TV3.
I august afslørede hun, at hun nu var gået igang med at få produceret sin egen skønhedslinje med dufte og cremer. Det var blandt andet derfor, hun havde skiftet efternavn til Coleman, da hun synes, Lenina Coleman er et fint navn til skønhedslinjen.
LÆS OGSÅ: Sådan endte Lebbe Lone i ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse
For en måneds tid siden kunne ‘Bryggen’-stjernen dog løfte sløret for, at skønhedslinjen ikke er det eneste nye projekt, hun har travlt med. Efter hun er blevet veganer, har hun nemlig besluttet sig for, at hun vil dyrke sin nye livsstil endnu mere. Derfor er hun i fuld gang med at starte et vegansk takeaway-sted på Amager sammen med forretningspartneren Jeanette. 
HOT NEWS: Geggo udgiver bog om sit liv
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vil bygge hus
Takeaway-stedet hedder Veganski, og planen var, at det skulle åbne på fredag den 1. november. Sådan bliver det dog ikke, afslører Linse nu overfor Realityportalen.dk.
– Vi er ikke klar endnu. Vi skal lige øve os lidt mere, så vi udskyder åbningen en måned, forklarede hun for en times tid siden, da hun udenfor Veganski på Amagerbrogade delte smagsprøver ud.
Se billeder af Linse, der uddeler smagsprøver, øverst i galleriet.
AFSLØRING: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’