HOT NEWS: Geggo udgiver bog om sit liv

Der er ikke længe til, at du kan få fingerene i ‘Familien fra Bryggen’-stjernens bog.

Af Emilie Holm Egebro - 15. oktober 2019 kl. 09:00

For omkring to år siden udgav Linse bogen ‘Mopper & Mig’, som skulle have været en familiebog med både Geggo, Linse og Mopper, men  Geggo sprang fra projektet i sidste øjeblik, og dengang forklarede hun, at hun fik det fysiske dårligt over at høre sit liv blive læst op. Hun følte, at hun havde taget alt sit tøj af, og bare stod og sagde ‘kom og tag mig!’.
I stedet blev bogen lavet med kun Linse og Mopper, og Geggo har tidligere fortalt, at hun bestemt ikke har fortrudt sin beslutning efterfølgende:
– Nej, den del var især om min barndom, og jeg har det stadig rigtig godt med, at jeg sprang fra – penge er ikke alt, og jeg hviler i min beslutning, forklarede Geggo i foråret.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vil bygge hus
Her afslørede hun dog også, at der var gode nyheder til de skuffede fans, der dengang måtte se langt efter en bog fra Geggos side af.
– Noget jeg ikke har fortalt, men som jeg godt kan løfte sløret for nu – så er der en helt anden bog på vej fra mig, afslørede hun, men ville dog ikke uddybe nærmere.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
Nu løfter Geggo sløret for sin nye bog, der bliver udgivet næste år:
– Jeg kan med stolthed, spænding og allermest glæde fortælle jer, at det, vi er igang med at skyde på billedet her, er forsiden til min bog, som efter planen udkommer foråret 2020. Det bliver ikke en uddybning af min barndom (det har vi prøvet – det skal vi ikke ud i igen), og alligevel kommer der faktisk lidt derfra også, afslører Geggo på sin Instagram og fortsætter:
– Den kommer mest til at handle om at gå fra en rebelsk teenager med stor hang til alkohol, dårlig økonomi og ikke styr på noget som helst, til at være mor med stort M og selvstændig erhvervsdrivende. Den forandring i alle tit taler om, og dét at blive voksen (også på tv). Vi kommer rundt om en masse spændende ting. I kan godt glæde jer!
 
LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Jeg var vred over bogen

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg kan med stolthed, spænding og allermest glæde fortælle jer at det vi er igang med at skyde på billedet her, er forsiden til min bog som efter planen udkommer foråret 2020??? Det bliver ikke en uddybning af min barndom (det har vi prøvet – det skal vi ikke ud i igen) – og alligevel kommer der faktisk lidt derfra også. Den kommer mest til at handle om at gå fra en rebelsk teenager med stor hang til alkohol, dårlig økonomi og ikke styr på noget som helst, til mor med stort M, og selvstændig erhvervsdrivende. Den forandring i alle tit taler om, og dét at blive voksen (også på tv) – vi kommer rundt om en masse spændende ting. I kan godt glæde jer❤️ Bogen udkommer i samarbejde med Politikens Forlag, og @katrinememborg er min writer?

Et opslag delt af Stephanie Karma Salvarli? (@geggo) den


LÆS OGSÅ: Linse afslører hemmeligheden bag hals-tatovering