Cecilie og Kian: Vi er venner, der kysser

Reality-deltagerne Cecilie og Kian har tilbragt meget tid sammen det seneste stykke tid, men det bør man ikke lægge så meget i.

Af Rikke Lynge - 30. december 2019 kl. 8:58

Cecilie Harder fra ‘Ex on the Beach’ og Kian Damsgaard fra ‘Paradise Hotel’ fulgtes til forpremieren på den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’, og siden har de to tilbagt en del tid sammen, men de er kun venner, der kysser, fortæller de begge til Realityportalen.
– Jeg nyder mit singleliv fuldt ud, og jeg er slet ikke klar til en kæreste lige nu, jeg har det godt med bare at være mig. Så som det ser ud lige nu, så har vi det bare sjovt og kysser lidt, når vi bliver fulde, fortæller Cecilie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Cecilie: Derfor gik jeg fra Claes
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes svarer igen: Cecilie er stalkeren!
Kian er meget enig. Til Realityportalen fortæller han:
– Der er intet andet end venskab. Cecilie havde fået lavet læber, og jeg skulle bare lige teste dem af. Cecilie er skøn, men som det ser ud lige nu, er vi bare venner, der kysser og ikke andet.
LÆS OGSÅ: Kendt reality-hunk er ny paradiso
Hverken Cecilie eller Kian vil afsløre, om de håber på mere, men måske de kommer det nærmere til nytår.
– Nytårsaften er tæt på, og måske jeg godt kunne ende til nytårsfest hos Cecilie, men intet er fastlagt endnu, fortæller Kian.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager: Programmet kostede mig min uddannelse