'Ex on the Beach'-Cecilie: Derfor gik jeg fra Claes

Nu fortæller Cecilie sin side af historien om bruddet med hende og Claes.

Af Emilie Holm Egebro - 9. oktober 2019 kl. 14:04

‘Ex on the Beach’-parret Claes og Cecilie fra sæson to har haft mange op-og nedture i løbet af deres forhold. Flere gange er parret været gået fra hinanden, men den seneste tid har alt set ud til at gå godt. De blev i sommers gift i Sunny Beach, Cecilie flyttede efterfølgende ind hos Claes i Randers, og de to havde fået fælles lejlighed i Skive pr. 1. december.
I går afslørede Cecilie dog til Realityportalen.dk, at hun og Claes er gået fra hinanden. Hun fortalte desuden, at det er hende, der har gjort det forbi, men mere ønskede hun ikke at fortælle om, hvad der var gået galt.
LÆS OGSÅ: ‘Tattoo Salonen’-stjerne adlyder konen: Dækker ekskone-tatovering
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Store ændringer i ny sæson ‘Ex on the Beach’
Efterfølgende har Claes åbnet op om bruddet, hvor han fortæller, at han er uforstående overfor, at Cecilie har gjort det forbi. Han fortæller desuden, at hun har slået op med ham i en besked, da han netop nu befinder sig på Mauritius, og at det er endegyldigt slut med dem nu:
– Hvis hun kan slå op med mig, når jeg er på den anden side af kloden, så betyder jeg tydeligvis intet for hende. Jeg føler, jeg har spildt så meget af min tid på at hjælpe hende, hvor jeg i stedet kunne have fokuseret på min karriere. Jeg har hjulpet hende med hendes psyke, hendes humør, selvkontrol og bare at være der for hende, så tit jeg nu kunne. Men det var åbenbart ikke godt nok. Fremover skal jeg bare fokusere på musik og min karriere og ikke lade noget distrahere mig længere, forklarede Claes til Realityportalen.dk tidligere i dag.
LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn
– Jeg er forvirret, ødelagt og ked af det lige nu. Og super uforstående overfor, hvordan han vælger at tackle det. Ligegyldigt hvad jeg havde gjort, ville han have reageret, som han gør, og jeg tror egentlig, at det er godt nok, at jeg flytter mine ting, inden han kommer hjem, så vi ikke skal ses og gennem noget, der nok gør mere ondt. Personligt synes jeg, at det er det mest smertefrie brud, når vi gør det sådan her, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen
– Vi gik fra hinanden på grund af tillidproblemer. Vores forhold har altid handlet om, at vi ikke ville være jaloux, men det blev vi, især jeg gjorde, og det var i en grad, hvor jeg ikke kunne kende mig selv længere. Jeg vil ikke gå at have ondt i maven hver gang, han er ude mere, det blev for meget, fortsætter Cecilie, der ligesom Claes ikke har tænkt sig at gøre noget ved kærestetatoveringen:
– Jeg beholder tatoveringen. Jeg har så mange, at man ikke lægger mærke til den alligevel, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os