Cassia brugte sin sjette sans: Jeg vidste vi ville vinde

Cassia og Charles kan kalde sig vindere af ‘Sommerdrømme 2020’.

Af Rikke Lynge - 20. maj 2020 kl. 20:56

I aftenens afsnit af ‘Sommerdrømme’ blev tavlen visket ren, og dommerne Camilla Kjems og Jacob Carlsson skulle bedømme helheden af de færdige huse. Derudover skulle 100 mennesker fra lokalsamfundet ned og vurdere husene og give 1/3 del af stemmerne. Vinderne af ‘Sommerdrømme 2020’ blev Cassia og Charles, der har vundet et sommerhus til en værdi af 2 millioner kroner.
– Cassia og Charles har prioriteret deres tid rigtig. De har fået skruet op de rigtige steder og skruet ned de rigtige steder, lød det enstemmigt fra dommerne efter afgørelsen.
LÆS OGSÅ: Fra Politibetjent til pædagog: Cassia ofrede sit liv i Brasilien for Charles
Cassias umiddelbare reaktion på afgørelsen var at lægge sig ned og bede.
– Jeg sagde tak til gud. Min religion betyder meget for mig, fortæller Cassia, der fra dag ét vidste, at hende og Charles ville vinde.

Cassia Christensen (Foto: Niels Henrik Dam)


– Lige fra den første dag, hvor vi skulle trække lod om, hvilket hus vi skulle have, der siger Cassia: “Det er dét hus der, jeg vil have”, og så trækker hun det hus. Og hver gang noget gik os imod, så sagde hun: “Men det er vores hus det her. Det er 100% sikkert, at vi vinder”. Men vi vandt ikke det første rum, og vi vandt ikke terrassen, selvom jeg knoklede med terrassen. Jeg lavede en terrasse, der var dobbelt så stor som alle de andre, og den var svær at lave, da vi har en kæmpe niveauforskel, hvor de andre kan gå lige ud. Og vi vandt ikke, og der blev jeg bare så skuffet, fortæller Charles.
LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ‘Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester

Cassias sjette sans

Cassia har ifølge hende og Charles en sjette sans, som også denne gang holdt stik.
– Jeg følte, at huset var mit, da vi kom her første gang. Jeg var helt sikker på, at vi ville vinde det hus, fortæller Cassia, der hver dag beder til gud.
LÆS OGSÅ: Maja og Anders fra ‘Sommerdrømme’: Vi vil hellere bygge sommerhus end rejse til Bahamas
Charles derimod har ikke de samme forestillinger om gud og religion, som Cassia har, og han havde stik imod Cassias følelser en dårlig mavefornemmelse inden afgørelsen.
– Jeg tror ikke på noget, men jeg har fuld forståelse for det, som hun tror på og kan, og det er fint for mig. Jeg troede bare ikke på, at vi kunne vinde det hus, for der var så meget, der havde gået mig imod, fortæller Charles, der også har svært ved at huske momentet, da de fik af vide, at de har vundet.
LÆS OGSÅ: Josefine og Katrine fra ‘Sommerdrømme’: Vi er ikke powerkvinder

Cassia og Charles (Foto: Niels Henrik Dam)

Store drømme for sommerhuset

Cassia og Charles blev udråbt som vindere sidste sommer, men det er først nu, de må bruge huset, hvor de officielt har vundet, og Cassia har allerede mange drømme med huset.
– Jeg drømmer om at fejre jul her, for vi har juletræer, der vokser i haven, og jeg håber, at vores familie kan komme, fortæller Cassia, der ellers ikke fejre julen i hendes religion, men hun elsker de danske traditioner, og da julen er vigtig for Charles, holder de fast i den tradition.
LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-deltager afslører stor hemmelighed: Var gravid under optagelserne
Parret har ikke til hensigt at sælge huset, da de ikke står og mangler pengene, derimod kunne de måske finde på at flytte derned fast om ti år, når Cassia også er færdig på arbejdsmarkedet, da huset har status som et helårshus, men den plan er de ikke helt enige i endnu.
– Min ambition er at arbejde de næste ti år, men derefter vil jeg godt flytte herned, fortæller Cassia, men Charles er ikke helt overbevist.
LÆS OGSÅ: IKKE SET I ‘SOMMERDRØMME’: Produktionsholdet måtte træde til

Første gang deltagerne er samlet efter de seks uger i Hvide Sande sidste sommer. Søstrene Katrine og Josefine blev hjemme, da Josefine for nylig har født en datter. (Foto: Niels Henrik Dam)


– Vi har et hus i Frederikshavn, og det skal aldrig sælges. Det er min bedstefar, der har bygget det hus, så det skal bare ikke sælges, men måske vi engang kan leje det ud og flytte herned, overvejer Charles.
Parret glæder sig over, at de nu kan tale åbent om, at de har vundet huset, og de glæder sig til at nyde sommeren og de næste mange år i Hvide Sande.
LÆS OGSÅ: SE HER: Drømmer du om at vinde et sommerhus?