Casper misundelig på Jaffer

Der er gjort forskelsbehandling, mener Casper.

Af Rikke Lynge - 16. juli 2021 kl. 09:14

‘Bachelor’ på TV 2 Play er nået til vejs ende, og hver bachelor fik uddelt deres sidste rose – Casper gav sin til Michaela, mens Jaffer gav sin sidste rose til Bolette. Gennem hele programmet har de to fyre datet de mange singler både som solo-dates og gruppe-dates, hvor der har været opsat forskellige aktiviteter.

Ifølge Casper har der været en tydelig forskel i, hvad de to bachelors har oplevet.

– Jeg er næppe den eneste, der får følelsen af, at den anden bachelor er ude på nogle actionfyldte dates – han er ude og flyve i helikopter, og der sker rigtig mange ting kontra mine, hvor jeg ude ved stranden og på en eller anden restaurant, fortæller Casper om den observation, han har gjort sig efter optagelserne.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper: Hun sagde, hun var forelsket i mig

– Når man kigger tilbage på programmerne, så er det jo tydeligt. På min sidste date skal jeg ud på et paddleboard med Michaela, og det er der nok 100.000 andre danskere, der også har prøvet, så det kan man ikke betegne som en vild oplevelse. Jaffer var i samme program ude og paraglide, og der mener jeg bare, at der er noget forskel på de dates, forklarer Casper.

Casper og Michaela på deres drømmedate i ‘Bachelor’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Casper og Jaffer bestemmer ikke selv, hvilke dates de skal på, men det kunne Casper godt have tænkt sig.

– Fordelingen af oplevelser føler jeg ikke er lige. Jeg ville da også gerne have været på en date i en helikopter og paraglide. Jeg havde da også nogle gode dates, men det kunne godt være mere ligeligt fordelt, når jeg kigger tilbage på det. Jeg kunne godt have savnet, at produktionen havde spurgt mig, hvilke dates jeg gerne ville på, så jeg kunne have valgt nogle fede dates, eller at jeg selv kunne have planlagt det. Jeg fik jo ikke lov til at planlægge noget som helst selv. Nogen af de dates, jeg har været på hjemme i Danmark, var federe, end dem jeg var på i Grækenland, fortæller Casper fortsat.

Jaffer i helikopter (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Reality-babe deler hårrejsende historie: Voldtægt, misbrug og gevær mod panden

Casper havde sin fedeste date i starten af programmet, og siden har intet kunne måle sig med de oplevelser, som Jaffer har fået.

– En anden lille detalje er, at af alle de steder, jeg er i hele programmet, der er det fedeste sted, hvor jeg er på 24-timers date med Stine. Det var virkelig luksuriøst og lækkert, og lige der fra var der intet, der kunne måle sig med det, og det, synes jeg, er underligt, forklarer Casper.

LÆS OGSÅ: Manden har corona: Højgravid ‘Nybyggerne’-vinder frygter at skulle føde alene

TV 2 afviser forskelsbehandling

Ifølge Redaktør på TV 2 Play Morten Lübbert er der ikke tale om forskelsbehandling af de to bachelors.

– Vi har forsøgt at skabe de bedste forudsætninger for alle romantiske dates og samtidig skabe variation i programmerne. For os har det været vigtigt, at Casper og Jaffer har følt sig komfortable med de aktiviteter, vi har planlagt til deres dates. Vi har forsøgt at dele sol og vind lige mellem oplevelser, luksus, tid til fordybelse og adrenalinrus, forklarer Morten Lübbert til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik’-deltager laver millioninvestering: Det var en spontan idé