Reality-babe deler hårrejsende historie: Voldtægt, misbrug og gevær mod panden

Det er en hudløst ærlig Rikke Chili, der for første gang deler hele historien om en barsk barndom, præget af svigt og tillidsbrud.

Af Anna Løwe - 14. juli 2021 kl. 11:26

Rikke Chili, der er kendt fra blandt andet ‘For lækker til love’ og ‘Divaer i Junglen’ kan nu tilføje radiogæst til CV’et.

Forleden gæstede hun nemlig programmet ‘Udråb’ på Radio LOUD, hvor hun deler sin historie, der både rummer voldtægt, misbrug og svigt.

LÆS OGSÅ: ‘Toppen af poppen’-deltager mistede det meste af sin familie inden for kort tid

På Instagram har Rikke efterfølgende delt flere detaljer og forklaret, hvorfor hun valgte at dele sin historie.

– Jeg fortalte for første gang min historie om min barndom, ungdom og voksenår i ét træk forleden i radioen. Ligegyldigt hvor mange gange jeg har talt om mine oplevelser, dukker der stadig nye ting op, og der er stadig forbindelser, der går op for mig, skriver Rikke Chili blandt andet og uddyber:

– Som 4-årig hev jeg håret ud af hovedet på mig selv, så jeg havde store bare pletter. Det kan jeg ikke huske (jeg kan ikke huske særlig meget fra min barndom), men jeg har læst det som voksen og fået det fortalt. Da jeg var i radioen og fortælle om mit liv, gik det op for mig, at jeg har gjort det samme som ung teenager og som ældre teenager – altid efter traumatiserende oplevelser.

LÆS OGSÅ: Manden har corona: Højgravid ‘Nybyggerne’-vinder frygter at skulle føde alene

Gevær mod panden

Rikkes barske opvækst har tvunget hende til at se dybt indad og arbejde fokuseret med sig selv. Hun har været udsat for nogle oplevelser, der kan knække de fleste, men hun har formået at bruge sin fortid konstruktivt – og derfor deler hun også ud af den.

– De store bare pletter på hovedet havde jeg også efter et seksuelt overgreb som teenager, hvor jeg mistede meget af min omgangskreds blandt andet pga. victim blaming, og efter et selvmordsforsøg og igen som 19-årig, hvor jeg ikke måtte sove i sengen for min daværende kæreste, men skulle sove på gulvet uden noget under eller over mig, og efter han havde peget et ladt oversavet jagtgevær mod min pande (fordi jeg ville forlade ham), og jeg bare bad ham skyde.

– Man kan se ovenstående som noget fuldstændig kaotisk og fjerne sig fra det. Jeg vælger at se det som en mulighed for at lære den lille pige, som jeg engang var, bedre at kende og derved vende det til noget produktivt. Alt dette kan hjælpe mig til at lære mig selv bedre at kende som voksen også, skriver Rikke Chili i sit sårbare Instagramopslag, hvor hun også har et klart budskab:

– Fortiden kan vendes til noget mere positivt og noget måske mere forståeligt, end man havde troet muligt – lad aldrig din fortid FÅ LOV TIL at fastholde dig i en dyster fremtid – dit sind og dine kampe kan, hvis du lader det, hjælpe dig til en lysere og smukkere fremtid, end du havde troet muligt – intet er nemt, men det er det hele værd.

LÆS OGSÅ: Wafande afslører: Jeg havde det ad helvedes til indeni

Se hele opslaget nedenfor. Episoden på Radio LOUDs ‘Udråb’, der hedder ‘Ej din historie’, kan du høre via dette link.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili lagt for had: Nu siger hun fra

Læs mere om