Manden har corona: Højgravid ‘Nybyggerne’-vinder frygter at skulle føde alene

Lige nu er glæde vendt til frygt hos ‘Nybyggerne’ fra 2018.

Af Rikke Lynge - 13. juli 2021 kl. 13:59

Charlotte og Fredrik, der løb med sejren i TV 2-programmet ‘Nybyggerne’ i 2018, er i lykkelige omstændigheder – de venter nemlig en lille pige. Men lykken er fra den ene dag til den anden vendt til frygt, da Frederik er testet positiv for Corona.

Charlotte, der er i uge 38 af sin graviditet, kan føde når som helst, og lige nu går mange tanker igennem hendes hoved.

LÆS OGSÅ: Lambang og Kaspar fra ‘Sommerdrømme’ er tilbage i dit tv

– I morges fik vi den besked, vi virkelig har frygtet – Frederik er positiv for Corona. Vi måtte jo akut afbryde vores miniferie i København sidste onsdag, fordi vi fik besked om, at vi havde været i nærkontakt med en smittet. Derefter blev vi alle testet, og indtil i morges var alle negative, men altså ikke længere. Det er enormt frustrerende, mest fordi jeg er højgravid og kan gå i fødsel når som helst, og hvis jeg går i fødsel, så skal jeg føde uden Frederik, noget jeg bestemt ikke har lyst til, skriver Charlotte på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’-stjerne venter sit andet barn

Charlotte opfordrer dog alle med spørgsmål til Corona og graviditet/fødsel til selv at kontakte egen læge, da hun ikke vil give vildledende oplysninger.

– Vi har snakket med læger og hotlines hele formiddagen, og jeg synes, vi får lidt forskellige meldinger, men nu har vi altså valgt at isolere os sammen hjemme. Vi prøver at holde Frederik fra os så godt som muligt, og så krydser vi bare fingre for, at jeg ikke får det, for det er ikke så godt at få Corona og skulle igennem en fødsel, og så krydser vi fingre for, at lillesøster bliver i maven, indtil kysten er klar igen, så vi forhåbentlig kan være der begge to, når hun kommer, fortæller Charlotte i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kirkeklokkerne ringer: ‘Gift ved første blik’-Michael og Maria har sat en dato

LÆS OGSÅ: Finaleuge i ‘Bachelor’: Hvem skal have den sidste rose?