Casper afslører: Sådan gik det med mig og Michaela

De kom hjem til Danmark tilbage i oktober, men hvordan gik det med kærligheden? Det afslører Casper nu.

Af Rikke Lynge - 16. juli 2021 kl. 06:00

I går blev den sidste rose i TV 2 Play-programmet ‘Bachelor’ givet væk. Casper Berthelsen gav sin sidste rose til Michaela, som han fra starten havde et godt øje til.

Han lod sig ikke påvirke af de øvrige pigers indtryk af Michaela, som gav lidt dårlig stemning i huset hos pigerne, da hun viste sig som to forskellige personer. Når hun var sammen med pigerne, trak hun sig tilbage, men når hun var i Caspers selskab, så var hun det modsatte.

Casper gik efter sin følelse i hjertet, og det sagde, at han skulle vælge Michaela.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper: Hun sagde, hun var forelsket i mig

Casper og Michaela (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Da den sidste rose blev givet, slukkede kameraet, og Casper åbner nu op for, hvad der skete bagefter:

– Jeg gav min sidste rose til Michaela, og jeg glædede mig meget til at fortsætte eventyret med hende hjemme i Danmark. Desværre er Michaela og jeg ikke sammen i dag. Efter vi kom hjem til Danmark, fandt jeg ud af, at der var grundlæggende værdier, som vi ikke havde tilfælles, hvorfor jeg besluttede, at vi ikke skulle fortsætte med at date. I ekstraprogrammet, som kommer på TV 2 PLAY på tirsdag, fortæller jeg hele min version af tiden efter optagelserne og om, hvordan Michaelas og mit eventyr sluttede, fortæller Casper. 

LÆS OGSÅ: Det første kys: Jaffer og Bolette afslører ALT fra daten

LÆS OGSÅ: TV 2s modsvar til ‘Bachelor’-Casper: Vi redigerer naturligvis i det

Se klippet herunder, og se ‘Bachelor ekstra’ på tirsdag på TV 2 Play.

 

Læs mere om