TV 2s modsvar til ‘Bachelor’-Casper: Vi redigerer naturligvis i det

Redaktør på TV 2 Play giver Casper et modsvar til hans skuffelse over produktionen.

Af Rikke Lynge - 13. juli 2021 kl. 11:26

I sidste uge skrev vi her på Realityportalen en artikel om ‘Bachelor’ Casper Berthelsen, der er skuffet over, hvordan produktionen har valgt at portrættere ham i programmet.

Ifølge Casper gengiver TV 2 ikke det rette billede, når de vælger at have fokus på så mange negative udtalelser fra pigerne om Casper, men samtidig vælger seks ud af ti piger at give Casper en rose til sidste roseceremoni.

LÆS OGSÅ: Finaleuge i ‘Bachelor’: Hvem skal have den sidste rose?

– Man ser kun en brøkdel på tv. Man ser kun det, som produktionen gerne vil have, og som skaber den gode historie, spænding og drama. Det kan godt irritere mig. Jeg havde for eksempel en rigtig god samtale med Sandra omkring miljø og madspild, og så skærer de alt det vigtige væk og beholder en lille kedelig del omkring pålæg, så det lyder som om, vi ikke har en skid og snakke om. Det er ofte et forvrænget billede, som seerne får, udtalte Casper i sidste uge til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik’-deltager laver millioninvestering: Det var en spontan idé

Morten Lübbert, der er Redaktør på TV 2 Play og på programmet ‘Bachelor’, indrømmer gerne, at der er fokus på at skabe underholdning, når de klipper programmet.

– Vores overordnede indtryk er, at Casper har været rigtig glad for at medvirke i ‘Bachelor’. Vi redigerer naturligvis i de mange, mange timers optagelser for at fortælle programmets historier bedst – og for at skabe underholdning og fremdrift, forklarer Morten til Realityportalen og fortsætter:

– Vi hepper på alle vores modige medvirkende, og vi forsøger på ingen måde at sætte nogen i et bedre lys fremfor andre. For os er det vigtigste, at vi fortæller en autentisk og ærlig kærlighedshistorie, hvor både kvinderne og bacheloren kommer til orde i programmerne, og den afvejning synes jeg faktisk, vi er lykkes med, slutter Redaktør på TV 2 Play Morten Lübbert.

LÆS OGSÅ: De kendtes ferie: Her rejser de hen

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach jubler: Lillebror er kommet

Læs mere om