Det første kys: Jaffer og Bolette afslører ALT fra daten

Der sker flere ting på daten, som ikke er kommet med på tv.

Af Rikke Lynge - 14. juli 2021 kl. 20:55

I dagens afsnit af ‘Bachelor’ er Jaffer og Bolette på drømmedate, men daten går ikke helt som planlagt, da et voldsomt uvejr ødelægger planerne.

– Planen var, at vi skulle sejle ud til en af de nærliggende øer, hvor vi skulle lave clamping (luksus camping red.), og så skulle vi snorkle og se delfiner. Men det blev afbrudt, da man ikke kunne sejle så langt væk, og man ikke kunne ligge i telt og opholde sig ved vandet, fortæller Jaffer, der er meget godt tilfreds med alternativet, som blev til varm kakao og indehygge.

– Det var ti gange federe, som det blev. Det var meget mere intimt og os to. Vi nød bare hinandens selskab, fortæller Jaffer til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Spåkonen fik ret om Jaffers fremtid

Bolette er meget enig.

– Jeg tror bare, at når det var med Jaffer, så var jeg ligeglad, om vi lavede det helt vilde eller bare havde en date, hvor vi slappede af og hyggede os i hinandens selskab, fortæller Bolette.

LÆS OGSÅ: TV 2s modsvar til ‘Bachelor’-Casper: Vi redigerer naturligvis i det

Jaffer og Bolette. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

“Det er løgn”

At Jaffer og Bolette har god kemi blev blandt andet afsløret ved, at de begge spontant havde skrevet et digt til hinanden.

– Min første tanke var, ”det er løgn”, for jeg sad selv og ventede på det moment, hvor jeg skulle sige til ham, at jeg havde skrevet et digt. Det var virkelig overraskende, at han også havde skrevet et digt, fortæller Bolette om situationen, hvor Jaffer læser sit digt op. Digtet fra Jaffer har hun sat i ramme og gemt som et evigt minde.

LÆS OGSÅ: Kirkeklokkerne ringer: ‘Gift ved første blik’-Michael og Maria har sat en dato

Også Jaffer er overrasket over, at de begge har fået idéen.

– Jeg sad en dag nede ved stranden og fik lyst til at skrive et digt. Jeg havde lyst til at udtrykke mig på en måde, som Bolette synes om. Hun havde allerede fortalt mig, at hun havde lavet nogle sjove digte til de andre piger i huset, så jeg skrev digtet for at gøre godt indtryk, fortæller Jaffer og fortsætter:

– At hun så havde lavet et digt, det havde jeg ingen anelse om. Jeg tror ikke engang, tilrettelæggerne og kameramændene vidste det. Det kom ud af ingenting. Hvad er chancen for, at vi begge sidder på denne her drømmedate og begge har skrevet et digt til hinanden, fortæller Jaffer.

 

LÆS OGSÅ: Elias har fundet kærligheden efter ‘Prince Charming’: Det er farligt

Selvom chancen var lille, så tror Jaffer ikke, at det var helt tilfældigt, de begge havde skrevet et digt.

– Jeg tror meget på, at universet har en plan, og at alt, der sker, sker af en mening, så det var fuldstændig et tegn fra universet om, at der var noget ved Bolette, slår Jaffer fast.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor nævner ingen, at Jaffer var med i ‘Robinson’

Jaffer og Bolette. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Det blev til mange kys

Jaffers hensigt med digtet var også at få et kys ud af Bolette, og det fik han.

– Først tænkte jeg, om vi virkelig skulle kysse foran alle de kamerafolk, for ofte er det et moment, man har for sig selv, så det var en lidt uvant situation, men jeg ville jo rigtig gerne, og jeg havde gået længe og tænkt på, hvornår der kom et kys, fortæller Bolette, som den aften fik mange kys af Jaffer.

LÆS OGSÅ: De kendtes ferie: Her rejser de hen

Hvad man ikke ser på tv er, at Jaffer og Bolette også er i spabad med rosenblade og champagne, men det klip er ikke taget med – måske fordi der ikke bliver talt så meget.

– Når vi går ud af billedet, som om vi går i seng, der går vi faktisk ind på badeværelset, hvor der er en jacuzzi. Jeg tror, næsten kun vi kysser i det badekar. Så der var rigtig meget magi, griner Jaffer.

LÆS OGSÅ: Buttenschøn åbner op om børn og bryllup med Mille Gori

Læs mere om