Brian har aldrig haft en kæreste: Jeg føler mig ensom - Her & Nu

Brian har aldrig haft en kæreste: Jeg føler mig ensom

Det gik en dag op for Brian, at han mangler kvindeligt selskab i livet, men interesser, uddannelse og arbejde har fyldt for meget indtil nu, hvor Brian er klar til at finde kærligheden.

Af Rikke Lynge - 4. september 2020 kl. 14:58

Brian Kristensen på 28 år fra Skarrild syd for Herning er ikke blevet landmand, fordi hans far er landmand, men det var drømmen om at komme i praktik i USA, der trak i den retning.

– Jeg troede engang, at jeg skulle være pilot, og jeg har også gerne ville være ingeniør, men så endte jeg med at blive bondemand. Da jeg var 17 år gammel, ville jeg gerne til USA og arbejde på et stort landbrug og køre en stor traktor, og hvis man tog en landbrugsuddannelse, så kunne man få sponsoreret sit praktikophold i udlandet med legater, fortæller Brian, der var i praktik i North Dakoda i USA.

LÆS OGSÅ: Med i ‘Vild med dans’

At dedikere sig selv til de projekter, man kaster sig ud i, har altid fyldt hos Brian, om det var fodbold som barn, landbrugsuddannelsen, opholdet i USA eller arbejdet. Brian har ikke nødvendigvis behov for at være den bedste, men han har et behov for at være stolt af sig selv. Derfor har der heller aldrig været tid til en kæreste, men en dag gik det op for Brian, at han manglede en person i sit liv for at fuldende det.

– Da alle mine kammerater blev gift og fik børn og brugte en masse tid på det, så fik jeg meget tid for mig selv. Og særligt om vinteren, når der ikke er så meget arbejde i marken, så bliver jeg lidt ensom, fortæller Brian til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Oscar fra ‘Årgang 0’ og kæresten tager næste skridt i forholdet

Artiklen fortsætter efter billedet.

Brian kan især mærke, at han er alene om vinteren, når der ikke er lige så mange gøremål på gården. (Foto: Niels Henrik Dam)

Har aldrig været på date

Brian blev tilmeldt ‘Landmand søger kærlighed’ af sin gode kammerat Troels, der selv har medvirket i programmet for år tilbage, men uden at finde kærligheden. Brian har altid sagt, at han gerne ville være med, men at han ikke selv ville tilmelde sig, og alle er da også glade for, at Troels til sidst gjorde noget ved det.

– Jeg har kun fået positive reaktioner fra venner og familie. De kunne godt tænke sig, at jeg fandt en at dele mit liv med, så jeg ikke bare er mig selv hele tiden, fortæller Brian, der i programmet er blevet kastet ud i at date for første gang, men selvom Brian aldrig har datet før, så skræmmer det ham ikke.

LÆS OGSÅ: Derfor medvirker Geggo i ‘Fangerne på fortet’ trods vilde dyr i fangeskab

– Det foregår under ordnede forhold, når det er på kamera, så jeg var ikke nervøs for at date, jeg var mere spændt på folks reaktioner, for nu følger alle jeg kender jo pludselig med. Det er svært ikke at tænke over, at der er kamera på.

Følg Brians jagt på kærligheden i TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’ hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Svend fra ‘Landmand søger kærlighed’ har en særlig samling