Oscar fra ‘Årgang 0’ og kæresten tager næste skridt i forholdet

Der sker spændende nye ting hos Oscar fra ‘Årgang 0’.

Af Lotte Knudsen - 30. august 2020 kl. 12:51

Oscar Elhauge har i mange år været med på sidelinjen i ‘Årgang 0’ som Christians storebror, men i starten af 2019 fik man endelig lov til at komme tættere på Oscar, da han var med i et ‘Årgang 0’-ekstraprogram på TV 2 Play. I programmet kunne seerne følge med i Oscar og hans daværende kærestes flytte-sammen-projekt.

Der gik dog ikke lang tid fra, at flyttekasserne blev pakket ud, til at de blev pakket igen. At flytte sammen blev nemlig en for stor mundfuld for kæresteparret, som kort tid efter optagelserne gik hver til sit.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Oscars tog dog hurtigt afsked med singlelivet, da han kort tid efter bruddet fandt kærligheden igen. Denne gang blev han kæreste med 23-årige Nanna, som han idag har delt adresse med i omkring et år.

Og noget tyder på, at det går strålende. Parret har nemlig fornyligt valgt at udvide deres lille familie med et tredje medlem.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian fylder 20 år i dag: Sådan skal jeg fejre det

– Nanna og jeg har fået kanin, og han er så sød. Vi har valgt, at han skal hedde Oswald, og vi glæder os rigtig meget til, at han nu skal bo sammen med os, skriver Oscar i et instagram-opslag.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Oswald 🐰💜🐰💜

Et opslag delt af Nanna Marie Kjærgård (@naaans) den

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie deler stor nyhed

Læs mere om