Med i ‘Vild med dans’

Den niende deltager i ‘Vild med dans’ er netop offentliggjort, og der er tale om et velkendt ansigt fra Dplay.

Af Rikke Lynge - 31. august 2020 kl. 15:09

Når ‘Vild med dans’ har præmiere fredag den 2. oktober bliver det med DJ ‘Faustix’ på dansegulvet. Ud over at være DJ, så er ‘Faustix’, der til daglig hedder Morten Olsen også kendt som manden til en af danmarks største influencer Irina Olsen.

Parret, der blev gift den 21. september 2019, deler åbent ud af deres liv i programmet ‘The Olsens’ på Dplay, som nettop er udkommet med en sæson 2, hvor det bliver tydeligt, hvor store konsekvenser corona har haft for Mortens job som DJ, da han ikke har kunne tage ud og spille. Nu er det dog slut med at sidde derhjemme og indspille musik, for danseskoene skal pudses og den indre rytme skal findes frem.

LÆS OGSÅ: Irina og Mortens krav: Nej til drama

– Nogen kender mig måske, fordi i har danset til min musik, men nu er det altså tid til, jeg selv skal danse i ‘Vild med dans’. Og det glæder jeg mig sindssygt meget til, fortæller Morten i en video på ‘Vild med dans’ Instagram.

Morten er hermed den niende offentliggjorte danse i sæson 17 af ‘Vild med dans’. Hvem Morten skal danse med, vides endnu ikke, men mon ikke det er med garanti, at hans hustru, Irina, vil være at finde på publikumspladserne, når det hele går løs den 2. oktober kl. 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i tvivl om ‘Fangerne på fortet’: Tænkte i ugevis

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Vi glæder os til, at Faustix aka Morten Olsen træder frem fra DJ pulten og ud på dansegulvet sammen med os 👊 #vmd20

Et opslag delt af Vild med dans (@vildmeddans) den

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’ er tilbage i aften: Se de første klip her