Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag

‘Familien fra Bryggen’-stjernen åbner op om forholdet til ekskæresten.

Af Jonas Sand - 11. oktober 2018 kl. 20:55

Det kom som noget af en overraskelse for mange, da Didde Skjelmose og Sonny Bendiksen tidligere i år afslørede, at de var gået fra hinanden. Parret var ellers blevet forlovet i oktober 2017, men forholdet varede altså ikke ved.
Både Didde og Sonny slog fast, at der ikke var noget drama forbundet med bruddet, og at det primært var den lange afstand, der var årsagen til, at de gik fra hinanden. Begge fortalte, at de stadig var venner, og sådan forholder det sig stadig. Det fortæller Didde til Realityportalen på pressemødet forud for den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’, der netop har haft premiere på TV3.
– Vi snakker sammen. Vi er gode venner, og vi har det sjovt, når vi er sammen eller snakker i telefon sammen. Det gør vi cirka hver anden dag eller sådan noget. Nu er der ingen forventninger til hinanden, så nu er det lidt sjovere, synes jeg. Så ja, vi ser stadig hinanden … men altså ikke på dén måde, siger Didde, der griner og med fingrene viser, at de altså ikke har sex sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde taler ud efter bruddet
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er Fremtids-Peters afløser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor hedder han Fremtids Peter
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Ikke kærester igen

Nu er Didde og Sonny bare gode venner, men heller ikke mere end det. Der er heller ingen chance for, at de to i fremtiden skal være kærester igen. Ingen af dem har et ønske om at flytte – noget Didde tidligere har prøvet, da hun flyttede fra Bryggen til Sønderjylland for en kæreste – og de ønsker generelt bare noget forskelligt.
– Nej, vi skal ikke være kærester igen. Jeg tror, at Sonny gerne vil have en kæreste, som han kan være sammen med og bo sammen med. Og det vil jeg jo ikke. Jeg har det bedst med mig selv, og jeg tror, jeg har det lidt svært ved at indordne mig i et forhold. Jeg gider bare ikke dele min fjernbetjening og sådan noget, siger Didde.

Didde og Sonny skal ikke være kærester igen. (Foto: Niels Henrik Dam)


Didde har tidligere fortalt til Realityportalen, at afstanden ikke var den eneste årsag til, at parret gik fra hinanden.
– Der var dog også en anden årsag til bruddet. Jeg kunne simpelthen ikke se mig selv som værende “en kone”. Alle mine forhold gennem tiden har ikke været så lange, så jeg tænkte meget, at dette her måske heller ikke ville holde. Det har ikke noget med Sonny at gøre, det er simpelthen bare mig, der ikke føler mig god nok til at være nogens kone og til at være i et ægteskab, sagde hun dengang.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Sådan har hun det stadig, og derfor forventer hun heller ikke, at hun i fremtiden skal bo med en anden mand.
– Nej, det skal jeg ikke. Da jeg ikke var særlig gammel, fik jeg at vide, at jeg ikke var kone-potentiale, og jeg tror, den sidder lidt fast. Jeg gider ikke det alt det med faste aftaler, og nu skal vi det, og nu skal vi det. Jeg er meget impulsiv, så hvis jeg har lyst til at gøre dét, så gør jeg dét. Jeg passer mit arbejde, og det er det eneste, hvor jeg ikke kan være impulsiv. Men ellers gør jeg, hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst, fortæller Didde.
Du kan følge Didde og de andre medlemmer af ‘Familien fra Bryggen’ hver torsdag klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo tager røven på Linse
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid