Sarah Louise åbner op om barn nummer 4

Lægen har sagt, at hendes krop ikke kan holde til det, alligevel er Sarah Louise åben overfor en baby mere.

Af Louise Vilsbøl - 29. oktober 2018 kl. 11:07

Sarah Louise har fundet kærligheden, og det får tankerne til at falde på en familieforøgelse. Det er i hvert fald det spørgsmål, hun ofte møder fra familie og venner, når hun fortæller om sit nye forhold. Kæresten har nemlig ikke selv nogle børn, og derfor møder Sarah Louise en forventning fra omgivelserne om, at hun skal blive gravid med nummer fire.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg accepterer utroskab
– Helt ærlig så er det SLET ikke noget, jeg kan forholde mig til pt. En ting jeg meget gerne vil gøre anderledes med min nye kæreste er at få en masse tid sammen, inden den samtale overhovedet skal på banen. I starten tænkte jeg, at det kunne da overhovedet ikke komme på tale! Jeg har allerede 3 børn, og det er perfekt til mig (som i rigeligt), og tanker som, at jeg jo nok også var ved at være for gammel, og må man overhovedet få et fjerde kejsersnit, og kunne vi ikke bare blive lykkelige sammen med de børn, jeg nu har, meldte sig på banen, skriver Sarah Louise på sin blog.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Svært at have en kæreste
Sarah Louise har tidligere haft meget komplicerede fødsler, og hun har også kæmpet med navlebrok. Derfor foreslog hendes læge efter fødslen af sønnen Arthur, at hun blev steriliseret, for dengang sagde lægen, at hendes krop ikke kunne holde til en graviditet mere. Nu er hun dog alligevel ikke helt afvisende overfor at gå imod lægens råd.
– Det har virkelig aldrig været planen, at jeg skulle have 4 børn, men jeg mærker klart en forventning fra folk omkring mig til, at det er da det jeg/vi skal, og når jeg kigger min dejlige kæreste ind i øjnene, så fortæller mit hjerte mig også, at han ville blive en vidunderlig far, og at han ikke skal være foruden den oplevelse, skriver Sarah Louise på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet
– Så jeg er gået fra, at det er fuldstændig udelukket til…. Spørg mig igen om 2 år, så ja, nu må vi se, hvad livet bringer. Er de HELT rigtige rammer der, så kunne det MÅSKE godt være.
Det bliver spændende at se, hvem den hemmelige fyr, som Sarah Louise har kastet sin kærlighed på er, og om de to ender med at lave børneflokken til en firkløver.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Det er jo mig, den er gal med
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise fra ‘Forsidefruer’