‘Blærerøvens’ bommert: Taler ud om utroskab

Mads Christensen fortalte lidt for åbenhjertet offentligheden om sit sidespring i ægteskabet, og nu undskylder han.

Af Nikolaj Vraa - 20. juni 2020 kl. 9:58

For et par måneder siden flyttede Mads Christensen, 55, fra sin hustru gennem mere end 20 år, Camilla Barner-Christensen. I sidste uges udgave af ALT for damerne fortalte han, at det var fordi, han havde været hende utro med en svensk kvinde, som han siden var blevet kæreste med.

– Jeg har ikke været utro i de 20 år, Camilla og jeg har været sammen. Ikke før jeg mødte min svenske flickven. Men jeg har tænkt på det hver eneste dag. Hver eneste dag har jeg haft lyst til at knalde nogle andre damer. Jeg har kigget, jeg har luret, og jeg har snuset. Jeg har malet mig selv længere og længere op i et hjørne. Og det er derfor også en befrielse at være der, hvor jeg er nu. Jeg skal ikke ud og have en ny kone og se Netflix hver dag. Det har jeg haft i 20 år, og det fungerer ikke for mig, lød det fra Mads Christensen i interviewet med ALT for damerne. Han havde dog ikke taget sin fraseparerede hustru i ed, inden han var så åbenhjertig.

Mads Christensen og Camilla Barner-Christensen med sønnen Hannibal (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Jackie: Her er min bedste veninde i &’Forsidefruer’

– Jeg er overrasket over Mads’ behov for at fortælle offentligt om det. Jeg synes, det er vores privatliv, og jeg synes, privatlivet er privat. Jeg har selvfølgelig min egen opfattelse af det, og den er ikke den samme som Mads’. Han fortæller sin historie, og jeg er ked af, at han har brug for at gøre den offentlig. Jeg kan huske hele historien, han fortæller uddrag. Jeg sidder tilbage med 21 års erfaring og kender den fulde sandhed, men jeg har ikke brug for at trampe på ham, sagde hun til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha overvejer sterilisation

Undskyld!

Mads, der har boet på sin båd i Tuborg Havn, siden han forlod familiens hjem i Holte, har givet hende en uforbeholden undskyldning.

– Det interview er givet for to måneder siden. Dengang troede jeg oprigtigt, at jeg ved at være åben og ærlig om min egen krise kunne være noget for og hjælpe andre mænd i deres krise. Det var min mission. I dag ser jeg nådesløst klart, at det eneste, jeg opnår, er at bringe min elskede kone i forlegenhed. Jeg ville ønske, jeg bare havde holdt kæft! Undskyld, siger han til avisen.

LÆS OGSÅ: Joachim Knop udgiver jazzalbum: Det er grænseoverskridende

LÆS OGSÅ: Tattoo-Morten er blevet indlagt