Princess Natascha overvejer sterilisation

‘De unge mødre’-stjernen Princess Natascha har fået de børn, hun skal have. Derfor påtænker hun at blive steriliseret, da hun “desværre er enormt fertil”.

Af Lykke Buhl - 15. juni 2020 kl. 19:24

Den tidligere ‘De unge mødre’-stjerne Princess Natascha Ellen Linea Kaup har børnene Lia, Novah og Miso på henholdsvis 6, 4, og 1,5 år.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte

Men på trods af sine kun 25 år, så overvejer Princess nu en præventionsform, der betyder, hun aldrig vil kunne få flere børn.

– Jeg overvejer at blive steriliseret, da jeg har fået de børn, jeg skal have. Jeg er ret sikker på, jeg ikke skal have flere. Jeg kan ikke forklare det, jeg har bare sådan en fornemmelse i kroppen, som siger mig, at jeg er færdig med det der børneræs. Jeg elsker mine tre børn og ville aldrig undvære dem, men jeg er næsten 100% sikker på, de ikke får en søster eller bror mere af mig, forklarer Princess til Realityportalen.

Lia og Novah glædede sig til at møde lillebror Miso, der kom til verden 4. januar sidste år (Foto: Kanal 4)

LÆS OGSÅ: Heidi om Nadia Shilas graviditet: Jeg bliver mormor for sjette gang

Sterilisation er en præventionsform, man ellers oftest hører mænd få udført. Men kvinder kan også blive steriliseret, og det indgreb udføres ved en kikkertoperation på hospitalet i fuld narkose. Her lukkes kvindens æggeleder til, så æg fra æggestokkene ikke kan passere ned i livmoderen. Er kvinden over 18, ligger det hende frit for, om hun vil anmode sin læge om indgrebet, som i udgangspunktet ikke kan gøres om.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører faren til sit kommende barn

“Jeg er desværre enormt fertil”

Princess har endnu ikke lagt sig fast på at blive steriliseret, så hun undersøger også andre præventionsformer. Men umiddelbart tænker hun, at sterilisation er den løsning, hun ender med.

– Jeg har endnu ikke taget nogle endelig beslutning, men jeg går i overvejelsesfasen, hvor jeg finder fordele og ulemper omkring det. Jeg tænker umiddelbart, det bliver det, jeg vælger, forklarer Princess.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne er blevet indlagt

Dog har hun bestemt ikke travlt med at lægge sig fast på sterilisation, for hun vil først være helt sikker på, at hun vælger den rigtige løsning.

– Fordelene er jo helt klart, jeg ikke skal fylde min krop med hormoner og andet skidt for at forhindre en graviditet, og at jeg ikke hele tiden skal gå og passe på med ikke at blive gravid, da jeg desværre er enormt fertil, forklarer Princess, der dog også ser med alvor på det seriøse indgreb, der ikke lige sådan kan gøres om.

– Ulemperne er jo klart, at man ikke kan gøre det om igen. Jeg frygter da, jeg fortryder en dag om fx 10 år. Men hånden på hjertet, så tror jeg det ikke. Jeg har det fint med mine tre børn, og som tingene ser ud nu, så ønsker jeg mig slet ikke at få flere børn, fortæller hun.

Lille Miso er halvandet år gammel i dag, og han har aldrig set sin far (Foto: Privat).

Derudover understreger Princess, at hun synes, det er urimeligt, at hun selv er så uønsket fertil, mens andre skal kæmpe i årevis for at blive gravide.

LÆS OGSÅ: Ung mor indlagt med nyfødt søn: Det værste døgn nogensinde

Tre børn og tre fædre

Princess Nataschas tre børn Lia, Novah og Miso er i dag henholdvis 6, 4 og 1,5 år gamle, og de bor alle hos Princess i hjemmet i Gedser.

Den 6-årige datter Lia har Princess med ekskæresten Bent, som hun startede i ‘De unge mødre’ med, hvor vi fulgte deres kamp for retten til at beholde deres barn.

Sådan så 17-årige Natascha Linea ud, da vi første gang mødte hende i ‘De unge mødre’ med kæresten Bent (Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

To år senere kom sønnen Novah, der i dag er fire år. Ham fik Princess med ekskæresten Matias, som vi ligeledes hørte om i ‘De unge mødre’.

Den 1,5-årige søn Miso fik Princess med den tidligere ‘De unge mødre’-deltagere David, der i programmet ventede barn med Bente.

David Bertelsen har tidligere været med i ‘De unge mødre’, hvor han som 19-årig fik datteren Emma med Bente (Foto: Discovery Networks Danmark)

David er den eneste af Princess’ fædre, der i dag slet ikke ser sit barn, efter hans eget ønske.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-far bliver hjemmegående

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser myndighederne: Rejser til Cypern