‘Besat af Bad Boys’-babe er blevet single

Efter 2,5 år har Michella fra ‘Besat af Bad Boys’ indset, at hun har det bedst som single.

Af Rikke Lynge - 9. september 2020 kl. 16:55

Michella Malene Vogel Lindholm fra ‘Besat af Bad Boys’ viste til Reality Awards 2020 stolt sin kæreste Morten frem, som hun også tidligere har dannet par med, men nu har parret besluttet at gøre det forbi igen, det fortæller Michella til Realityportalen.

– Jeg er blevet single. Vi har haft det rigtig svært de sidste par måneder, og det gik bare ikke til sidst, fortæller Michella, der har brug for at være sig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Camilla: Sådan reagerede min søns far, da jeg var med i reality-tv

Parret nåede sammenlagt at være kærester i 2,5 år, og de boede også sammen, men nu er Morten flyttet.

– Vi var meget on and off de sidste par måneder, hvor vi ikke har kunne enes, og vi var uvenner hele tiden. Vores liv sammen fungerede bare ikke, og vi kunne ikke kommunikere uden faktisk at være ved at rive hovederne af hinanden, fortæller Michella.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

Forfulgt af falske profiler

Parret oplevede i starten af året, at falske profiler forsøgte at spolere deres forhold, ved at give falske beskeder om utroskab. Ifølge Michella var det dog ikke de falske profiler, der ødelagde forholdet.

– De falske ting stoppede. Jeg tror bare, det var os selv, som ødelagde det, fortæller Michella der ikke har planer om at skulle ud på singlemarkedet.

– Det skal bare være mig og mine hunde, og så skal jeg til svendeprøve som maler i december, og det er der, hele mit fokus er.

LÆS OGSÅ: WOW: Se traileren for Danmarks nye reality-program her

Morten elsker hende stadig

Ifølge ekskæresten Morten skyldes bruddet, at han arbejder for meget, og når han ser tilbage på, at det har kostet ham forholdet til den pige, han elsker, så ønsker han, at han havde handlet anderledes.

– Jeg prioriterede min virksomhed og arbejde højere, end jeg prioriterede min familie, som Michella og jeg havde skabt sammen med vores hunde. Så hun stod alene med alt. Derfor overvejer jeg at lægge låg på min virksomhed, da det har ødelagt mere, end det har gjort gavn. Jeg elsker stadig Michella og vil gøre alt for hende, fortæller Morten til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Teitur udtaler sig om Jonass’; kæreste