‘Ex on the Beach’-Camilla: Sådan reagerede min søns far, da jeg var med i reality-tv

Reality-baben møder mange forskellige holdninger til, om det var en god idé at være med i ‘Ex on the Beach’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. september 2020 kl. 8:56

Det er efterhånden mange måneder siden, vi lærte Camilla Thoby at kende i ‘Ex on the Beach’ sæson 4. Men hun oplever stadig, at hun bliver nødt til at forsvare sin deltagelse i reality-programmet, og det at hun i dag stadig er glad for at slippe kontrollen og feste, også selvom hun er mor og tager ansvar for sin søn.

– Jeg modtager af og til kommentarer fra folk, men det er primært fra dem, som er i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet har min søn hos mig, fordi de netop ikke ser ham på min Instagram-profil. Jeg har dog også fået én kommentar med et spørgsmål om, hvordan jeg dog kunne tage til ‘Ex’, mens jeg havde et barn, forklarer Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linse får hår(d) kritik: Du er grim

Hun oplever, at folk dømmer hende, og også andre reality-deltageren med børn, ud fra det, der vises frem på de sociale medier. Men for hendes eget vedkommende er det altså kun en brøkdel af sit liv, hun vælger at dele. Kommentarer som den med spørgsmålet om, hvordan hun kunne finde på at medvirke i et reality-program, gør hun ikke meget ud af at svare på, og nogle gange svarer hun slet ikke.

– Det er ikke vigtigt for mig, at en enkel person tvivler mine egenskaber som mor. Jeg ved jo godt, at min søn ville klare sig et par dage udover den sædvanlige periode, siger Camilla, der har sin dreng hver anden uge.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Reality-par fik endelig deres drømmebryllup

Ingen jubel hos faren 

Det er ikke kun folk, som Camilla ikke kender, der har en mening om, hvorvidt det er en god idé at være reality-deltager og mor på samme tid. Det havde hendes søns far også, da han blev klar over, at hun skulle være en del af ‘Ex on the Beach’.

– Det er ikke noget, vi har diskuteret mega meget, men det er ikke, fordi han jublede over det, siger Camilla, der ikke ønsker at gå yderligere i dybden med hans mening om, at hun tilbage i november 2019 rejste til Brasilien for at have en fest.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe er kommet ind på drømmeuddannelsen

Dengang havde de dog et godt samarbejde, så sønnen ikke skulle savne sin mor. For eksempel havde Camilla på forhånd lavet nogle videoer med hilsner til ham, som han kunne se løbende, mens hun var væk.

Den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager møder heldigvis oftest positive reaktioner fra omverden.

– Det er selvfølgelig dejligt med opbakning og støtte. De synes, det er fedt, at jeg kan balancere begge dele. Folk kan nogle gange også bare glemme, at bare fordi man er forælder, må man også gerne nyde sit liv – også når man har børnefri, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: WOW: Se traileren for Danmarks nye realityprogram her

Læs mere om