Teitur udtaler sig om Jonass’ kæreste

Det er nyt for ‘Paradise Hotel’-vinderen at se sin bedste ven i et forhold. Nu giver han sin ærlige mening om hende, der rendte afsted med Jonass’ hjerte.

Af Caroline Grønne Wigdal - 7. september 2020 kl. 7:25

Midt i august blev Jonass Jannec Jensen fra ‘Paradise Hotel’ og Asta Björk Ivarsdottir fra ‘Vild med dans’ kærester, efter de havde datet i omkring tre måneder.

For roommaten og Teitur er det meget nyt at se Jonass i et fast forhold, og han er altså ikke vant til at skulle dele sin bedste ‘Paradise Hotel’-ven med en kvinde. Det gør han dog hellere end gerne, og han er meget glad på sin bedste ‘Paradise Hotel’-vens vegne.

LÆS OGSÅ: Med i ‘Vild med dans’

– Jeg kender ikke Asta så t endnu, men de virker til at være rigtig glade sammen og gode for hinanden, så selvfølgelig er hun godkendt. Hun er mega sød, og det er godt for Jonass, at han har fået en kæreste. Det var på tide, siger Teitur til Realityportalen.

Han fortsætter:

– Og hun må fandeme være god. For der skal meget til, at Jonass bliver forelsket. Men han er sgu smaskforelsket nu. Så godt gået, Asta.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

Teitur troede næsten ikke på, at Jonass kunne gå hen og blive forelsket. Han har flirtet lidt rundt med Anne Plejdrup, som han fik øjnene op for i ‘Paradise’ sæson 15, men det gik i sig selv efter Anne havde en festlig bytur med Boris Laursen, og i dag taler de to ikke sammen.

Asta Björk i en jive med Oscar Bjerrehus. (Foto: Anthon Unger).

Efter Teiturs mening gør det ikke noget, at Jonass har gået så længe uden en kæreste. Den rigtige skulle jo lige dukke op.

– For han har kun fortjent det bedste, siger Teitur.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Lene Beier rydder op efter Stines fest

Frygter, at Jonass flytter

‘Paradise’-vinderen er dog ret sikker på, at Asta ikke vil komme til at flytte ind i Jonass og hans lejlighed, som de bor sammen i i København.

– Hun har planer om at købe sin egen lejlighed. Så det kommer ikke til at ske. Så vi håber selvfølgelig på, at Jonass ikke flytter ud, siger Teitur med et lille snøft.

Han understreger, at de stadig er bedste venner og bor sammen – men samtidig har de begge to en kæreste, som de gerne vil bruge tid sammen med, og de har gang i projekter hver for sig.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

 

View this post on Instagram

 

🥰🥰🥰🥰

A post shared by Asta Björk Ivarsdottir (@astaivars) on