‘Besat af Bad Boys’-babe i opråb: Hvem forsøger at spolere mit forhold?

‘Besat at Bad Boys’-Michella har siden januar oplevet at få falske beskeder om, at hendes kæreste er utro.

Af Rikke Lynge - 20. februar 2020 kl. 7:25

Michella Malene Vogel Lindholm fra ‘Besat af Bad Boys’ viste til Reality Awards 2020 stolt sin kæreste frem. Michella har siden starten af året dannet par med Morten Enemark, som hun tidligere har dannet par med, men en eller flere udefra forsøger at spolere deres forhold, det fortæller Michella til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-babes datter smidt ud af kommunen
– Der er en eller flere personer (ved ikke, hvem de er), som har lavet en dating profil af min kæreste og sendte billeder til mit arbejde og mange andre, jeg kender, og fortalt at han skulle have været mig utro. Jeg kan se på datoen og tidspunktet, at disse samtaler er falske. Personerne eller personen lavede så en Facebook-profil af min kæreste, og to dage efter blev han lagt op i en gruppe, hvor mænd bliver hængt ud. Jeg ved, at den dating profil af min kæreste er blevet brugt til at skabe samtaler, hvor han skulle have været sammen med forskellige par.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-hunk har fundet kærligheden
Ifølge Michella har parret ingen idé om, hvem der er imod deres forhold, men beskederne er startet, efter Michella viste Morten frem offentligt den 10. januar 2020 til Reality Awards.
– Der nogen, som prøver at spille os op imod hinanden, siger Michella, som er meget frustreret og irriteret over det postyr det skaber.
Den seneste falske besked, som Michella har modtaget, fik hun så sent som på valentinsdag den 14. februar, hvor der også blev oprettet en falsk profil i Michellas navn. Michella ved ikke, hvordan hun og kæresten Morten kan få beskederne og de falske profiler til at stoppe, men hun er fast besluttet på, at det ikke skal ødelægge det nye forhold. Parret kunne for nylig fejre to-årsdag, når man ser bort fra den pause, som forholdet har haft.
LÆS OGSÅ: Linse på diæt: 100 kilo er for meget for kroppen
LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk