'Bagedyst'-vinder: Jeg føler mig fanget

Annemette Voss ville ønske, at hun kunne holde helt fri fra sit arbejde som offentlig kage-mogul.

Af Lykke Buhl - 21. juni 2019 kl. 8:58

Tilbage i 2013 vandt Annemette Voss ‘Den store bagedyst’. Oven på sejren har hun spundet sig en velfortjent karriere indenfor kagekunsten. Hun har udgivet flere bøger, bestyrer sin egen blog og optræder jævnligt på tv og YouTube, hvor hun deler ud af sine færdigheder i det søde køkken.
Derfor er den entreprenante Annemette bestemt heller ikke blevet glemt af offentligheden, siden hun for seks år tilbage rullede over skærmen på DR1 og endte med at blive kåret som vinder af ‘Den store bagedyst’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen er sammen med en paradiso

Artiklen fortsætter efter videoen med Numse-Rasmus, der også elsker kage – han elsker faktisk MED kage…

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
Men det er ikke altid lige nemt at have skabt sig et job som selvstændig kage-mogul ovenpå en sådan tv-succes. Det fortæller Annemette Voss på sin blog, hvor hun understreger, at hun selvfølgelig er priviligeret at være i den position, hun er, men at der bestemt også er en skyggeside ved hendes særprægede job.
– Jeg synes også, at mit job på en måde er som at være fanget. Fanget i mit job 24/7. Muligheden for at lukke helt ned er meget lille, og selvom jeg træffer et valg om, at nu vil jeg ikke være på sociale medier eller bloggen i en rum tid – jamen, så aner jeg aldrig om den person, jeg ved et tilfælde møder i bussen, lige er verdens største ‘Bagedyst’-fan, og derfor pludselig er enormt snakkesaglig. Man ved det bare ikke, skriver Annemette.
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning
Hun fortæller, at det sværeste og værste ved hendes job altså er, at der fra tid til anden er velmenende mennesker, der gerne vil låne et øjeblik af hendes tid, når hun egentligt bare gerne vil slappe af og være for sig selv.
– Jeg føler mig på ingen måde kendt. Jeg føler mig ikke det mindste som nogen ‘bagestjerne’, men jeg oplever jævnligt, at andre har den opfattelse, uddyber hun.
– Lige så meget som jeg ELSKER at møde folk på gaden og falde i snak med fremmede – uanset om de aner, hvad jeg laver, eller om jeg aner, hvem de er – så kan det også til tider være det absolut værste ved mit job. Det kan være så svært, ind i mellem, at jeg bare ikke rigtigt kan holde HELT fri, forklarer den tidligere ‘Bagedyst’-vinder.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Casper afslører: Vi har haft sex
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så godt sælger min nye bog

Læs mere om