HOT NEWS: Fie Laursen er sammen med en paradiso - Her & Nu

HOT NEWS: Fie Laursen er sammen med en paradiso

Endnu en gang har Fie Laursen kastet sin kærlighed på en paradiso.

Af Katja Gasiorowski - 20. juni 2019 kl. 19:25

For lidt under en måned siden viste en meget glad Fie Laursen sin nye flamme frem til Vi elsker 90’erne-fest. Men lige så hurtigt, hun havde offentliggjort flirten med Casper Haugaard fra ’Paradise Hotel 2019’, lige så hurtigt blev kærlighedsboblen sprunget igen. Få dage senere kom hun nemlig frem til den erkendelse, at de to reality-fæller var bedre som venner.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Casper afslører: Vi har haft sex
Men de opmærksomme og trofaste følgere har nok opdaget, at ‘Ex on the Beach’-baben endnu en gang svæver på en lyserød sky.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er ikke en dårlig rollemodel, fordi jeg ryger cannabis

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Fie Laursen laver en afstøbning af ekskæresten Frederiks penis i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre
Onsdag fortalte hun på sin Instagramstory, at hun har fundet sig en god fyr, og selvom bloggeren ikke vil ud med flere detaljer, har hun afsløret, at der er tale om en paradiso – igen!
– I ser ham på søndag, skriver Fie til Realityportalen efterfulgt af en emoji med hjerteøjne.
– Der får vi nogle lækre billeder at poste, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så godt sælger min nye bog
Selvom Fie har planlagt et photoshoot sammen med sin nye fyr, vil hun ikke sætte et mærkat på forholdet endnu – forklaring følger, lyder det fra den hemmelighedsfulde blogger. Hvem hun har kastet sin kærlighed på denne gang, får vi altså først at se i weekenden på hendes Instagram-profil. Indtil da må vi vente i spænding.

Læs mere om