Augusta om sit exit: Derfor tog jeg hjem

Augusta valgte selv at trække dig, nu forklarer hun hvorfor.

Af Rikke Lynge - 21. september 2021 kl. 20:50

I dagens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ valgte 22-årige Augusta Krarup selv at trække sig fra programmet. Til Realityportalen uddyber Augusta sin beslutning.

– Det gør jeg, fordi den kemi, der er mellem os, mere er på venskabelig plan, og udover det havde jeg fået det skide godt med tøserne dernede, så hvis det skulle være mig, der blev valgt, så havde jeg følt, at jeg havde taget en plads fra en, der ville det mere, og hvor der måske kunne komme mere ud af det på den anden side af programmet, forklarer Augusta til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mystisk hårelastik på marken: Emil forklarer situationen

Artiklen fortsætter herunder, hvor Lene Beier fortæller om sit ønske for en nye sæson ‘Landmand søger kærlighed’. 

LÆS OGSÅ: Hed flirt i ‘Robinson Ekspeditionen’: Hun er røvhamrende lækker

Augusta mærkede løbende en følelse af, hun ville trække sig, men det var først på dagen, hun tog den endelige beslutning om at forlade programmet.

– Jeg gik virkelig og grublede over, om det var det rigtige, men så tænkte jeg, at det nok var bedst sådan, fortæller Augusta, der på forhånd havde snakket med de andre piger om sin beslutning.

– De forstod også godt, hvorfor jeg gjorde det, men som Melissa også siger i programmet, så var det en ambivalent følelse, fordi de så ikke fik at vide, hvad Emil egentlig ville have valgt, fortæller Augusta.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer er flyttet: Skal skilles

Veninder for livet

Selvom Augusta ikke fandt kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’, så har hun fået så meget andet.

– Bortset fra hende, der først røg ud i programmet, så ses vi andre fire. Vi prøver at lægge planer så langt ud i fremtiden, så vi er sikre på, at folk ikke skal arbejde. Næste gang skal vi i byen i Aarhus om halvanden måneds tid, fortæller Augusta.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Augusta, Melissa, Bente og Louise fra ‘Landmand søger kærlighed’. (Foto: Anders Brohus/ TV 2)

LÆS OGSÅ: EOTB-deltager svarer igen: Jeg kommer fra en anden verden

Pigerne bor lidt spredt rundt i landet, så derfor kan de af gode grunde ikke ses hele tiden, og når de ses, skal det derfor være mere planlagt.

– Vi er de eneste, der har oplevet lige det, vi har oplevet, så vi har brug for at snakke med hinanden om programmet og oplevelserne efter programmet, forklarer Augusta, der har været meget glad for sin oplevelse med programmet.

– Det var virkelig en oplevelse for livet, og jeg ville ikke være den foruden. Jeg er så tilfreds med programmet, fortæller Augusta.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne udskyder alt: Sygemeldt med forhøjet blodtryk

Siden optagelserne har Augusta ikke set Emil, men det er ikke, fordi de to er uvenner.

– Vi har snakket om at skulle ud og have en øl, men vi skriver ikke sammen som sådan. Jeg tror godt, vi kunne blive venner, men vi skal lige have alt det her på afstand, slutter Augusta.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Adelinas krop gik i chok efter Ø-Rådet