TV 2-stjerne udskyder alt: Sygemeldt med forhøjet blodtryk

Sangerinden aflyser sin planlagte Danmarksturné, da hun er blevet ramt af sygdom. Det skyldes formentlig en længere periode med stress.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. september 2021 kl. 14:03

Den 39-årige sanger, sangskriver og skuespiller Annika Aakjær udskyder sin Danmarksturné ‘Det Meste Tour’. Som en reaktion på en periode med et konstant pres, er hun blevet syg, og formentlig er det stress, der har ramt hende.

Det skriver Live Nation.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson ‘Robinson’

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Abdi Ulad og Malene Østergaard fortæller om at gå videre fra omdansen i ‘Vild med dans’…

– Annika Aakjær er ramt af forhøjet blodtryk, hvilket giver massiv hovedpine, svimmelhed og træthed. Dette har stået på i noget tid, formentlig som følge af stress. Konsekvensen er desværre, at Annika er sygemeldt, hvilket betyder at hun ikke kan gennemføre efterårets planlagte turne, oplyser koncertarrangøren

De seneste år har sangerinden blandt meget andet deltaget i ‘Toppen af poppen’ to gange, en gang i ‘Stormester’, spillet koncerter, medvirket i film og optaget podcasts.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer er flyttet: Skal skilles

Skuespiller og sangskriver Annika Aakjær. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ ekspert jubler: Endelig gift

– I to-tre år har jeg tonset afsted og prøvet at følge med. Har haft mange gode oplevelser og tilbud på arbejde jeg har været glad for at takke ja til. Men har faktisk været rigtig god til at sige nej til rigtig meget også. Derfor føles det også ekstra smerteligt alligevel at være endt i denne her situation. Det er hårdt ikke at kunne klare at gøre det jeg allerhelst vil – men lige nu er jeg nødt til at fokusere på at få det bedre. Jeg håber på alles forståelse, og så vil jeg glæde mig til at se jer alle sammen i forsommeren 22, siger Annika Aakjær til Live Nation. 

Arrangørerne, bandet og Annika håber på, at alle med en billet vil være tålmodige og gemme billetten til de nye spilledatoer. Men for en periode trækker sangerinden sig altså fra alt for at fokusere på at få det godt igen.

LÆS OGSÅ: Efter trist besked: Tina Lunds forældre opløst i tårer

Læs mere om