Nu siger Amanda og Nicklaes stop - Her & Nu

Nu siger Amanda og Nicklaes stop

Mange vil vide, om reality-parret stadig er et par. Nu er den store opmærksomhed blevet for meget for Nickales og Amanda.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. maj 2020 kl. 15:01

Der er vist ingen tvivl om, at 27-årige Nicklaes og  20-årige Amandas forelskelse var et klart højdepunkt i den seneste sæson ‘Ex on the Beach’, og siden reality-programmet blev vist, er det hotte par blevet fulgt nøje i alt, hvad de foretager sig.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe deler ukendt fortid: Det var mit største issue
Derfor er det straks blevet bemærket, at der på det sidste er blevet postet lidt færre billeder, hvor Nicklaes og Amanda ses sammen. Lige som det er blevet bemærket, at de ikke har lagt helt så mange billeder op af hinanden. Det har spredt spørgsmålet om, hvorvidt de stadig er et par.
Opmærksomheden fra følgerne skyldes egentlig bare nysgerrighed, og den er oftest udelukkende godt ment. Alligevel er de mange spørgsmål og kommentarer blevet for meget for de tidligere ‘Ex on the Beach’-deltagere.
De ønsker ikke at dele alt på sociale medier. Og de ønsker bestemt at dele, hvad der sker i deres liv, i et tempo, som de selv sætter.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Isac skal være far: Det var ikke planlagt
– Jeg kan godt forstå, at i er nysgerrige, eftersom vi er offentlige mennesker. Men vil i ikke være søde at lade være med at spørge, vi er altså stadig normale mennesker, og der kan sagtens være “problemer i paradis”. Men alt kommer altså ikke Instagram ved, opfordrer Amanda i en story på sin Instagram profil.
LÆS OGSÅ: Endnu en ‘Paradise’-baby er født
– Nicklaes og jeg elsker hinanden, og når vi føler for at fortælle andet eller mere, så gør vi det, fortsætter hun.
Både Amanda og Nickales har modtaget mange beskeder, hvor følgere spørger, om de har slået op, og hvorfor de ikke lægger billeder på de sociale medier af hinanden.
LÆS OGSÅ: WOW! ‘Årgang 0’-stjerne i vild forvandling under coronakrisen
Derfor beder de nu til lidt mere respekt for deres privatliv og fortæller, at det vil betyde meget for dem.
Nicklaes og Amanda er stadig kærester og bor sammen i Hedehusene.
LÆS OGSÅ: ‘Maddysten’-finalist mistede retten til faderskab: Har aldrig set sin datter