Ikke set i 'Paradise Hotel': Nu deler Freja Rømer egne videoer

Hjemme i Danmark har Freja ladet omverden se sit talent.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. maj 2020 kl. 13:07

Det kan komme som en overraskelse, at Freja Rømer kan synge, for det hørte man ikke noget til, da hun deltog i ‘Paradise Hotel’.
– Men jeg sang faktisk tit inde på hotellet, det så man bare ikke, eftersom der er meget, der er klippet ud. De var nogle derinde, der syntes, det var hyggeligt, når jeg sang. Generelt går jeg meget rundt og synger og er en type, der kan finde en sang til enhver situation, siger hun til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: CHOK! Hot ‘Paradise’-par er ikke længere kærester
Hvis man ikke allerede har lyttet til ‘Paradise’-babens sangstemme, så kan man roligt gøre det, for hun har vist sig at være en dygtig sangfugl. De sidste mange uger har hun nemlig på Instagram delt en række videoer, hvor hun både spiller klaver og synger.
Freja vil gerne noget mere med sin sang end at dele ud af den på sociale medier.
LÆS OGSÅ: Grim ulykke stopper reality-stjernes karriere
– Jeg kunne rigtig godt tænke mig at gå videre med det, men jeg ved ikke helt, hvordan og hvem jeg skal tage fat i, der kan hjælpe mig med at skrive min egen sang.
Musik har været en stor del af hendes liv, siden hun var 6 år gammel, og hun har både gået til kor, klaver, bas og sangundervisning.
-Jeg har også gennem hele min folkeskole- og gymnasietid spillet meget musik i fritiden til forskellige arrangementer, musicals og musikundervisning, siger hun.
LÆS OGSÅ: Dreng eller pige? Amalie sætter ord på kønnet
Men talentet er også noget, der ligger til familien, for både Frejas far og storebror er musikalske. For den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager er musikken et frirum. Hun ved ikke, om det er noget, der kan føre til mere end et frirum, men hun ved hun, at sang er meget vigtig i hendes liv.
LÆS OGSÅ: Troede du Casper og Emilie mødtes i ‘Paradise Hotel’? Her er historien
– Når jeg sætter mig ved klaveret eller med min guitar, falder jeg helt til ro, og jeg kan bruge lang tid på bare at sidde og finde forskellige ting, jeg skal lære.
I videoerne herunder kan du høre Freja synge. Videoerne har Freja delt i sin story på Instagram.