Afvist i sidste øjeblik: Nu er hun flyttet sammen med kæresten

Og nu siger hun, at følelserne for Casper nok aldrig var helt så store, som de ser ud.

Af Anna Løwe - 17. juli 2021 kl. 20:55

Det var en ulykkelig og uforstående Stine, der tog afsted med både Casper og ‘Bachelor’-eventyret, efter hun ikke var blevet tilbudt den sidste rose.

Heldigvis tog hendes eget eventyr en lykkelig drejning, og den dag i dag har hun fået en kæreste, som hun netop er flyttet sammen med. Det fortæller hun Realityportalen, da vi taler med hende om tiden efter datingprogrammet.

– Vi var på den første date den 23. december, så der gik lidt tid, før jeg mødte ham. Men så det tog ellers fart, skal jeg love for, griner Stine og fortsætter:

– Han er lige flyttet ind, alt er dejligt, og vi har det godt. Jeg glæder mig, til ‘Bachelor’ er slut, så jeg kan få lov til at være i min forelskelse. Men jeg er glad for, at vi mødte hinanden, inden optagelserne blev vist, for dér var jeg bare Stine, der havde været en tur på Rhodos, ikke Stine fra ’Bachelor’. Så det bliver godt for os begge to, at vi er ved vejs ende, så vi kan holde i hånden, når vi er ude at spise og sådan.

LÆS OGSÅ: UUH! Flirt i luften mellem endnu et ‘Paradise’-par

Var aldrig forelsket i Casper

For Stine varede eventyret i Rhodos omkring 3,5 uger, som begyndte med isolation og endte med et knust hjerte. Men nu fortæller hun, at det nok ikke helt var sådan alligevel:

– Det kan ikke undgås at blive revet med i sådan en proces. Jeg har været god til at passe på mig selv før i tiden, men jeg sagde til mig selv, at nu skal jeg turde give mig hen og åbne op over for de følelser, der har været, forklarer Stine om oplevelsen i ‘Bachelor’.

– Men nu, hvor jeg ser tilbage, har jeg jo ikke været forelsket. Men man bliver enormt følelsesladet af at være samme med mennesker, der ikke kender en fuldstændigt. Normalt kan man jo ringe til en god veninde efter en date, men vi fik ikke så meget sparring, for vi passede jo på hinanden, og vi datede jo allesammen den samme fyr.

LÆS OGSÅ: Ærlige Amalie: Jeg råbte af Josephine

Og om relationen til Casper fortæller Stine:

– Det var meget intenst. Nogle gange oplever man et sus i maven og et klik, men jeg var aldrig rigtigt forelsket.

LÆS OGSÅ: Det første kys: Jaffer og Bolette afslører ALT fra daten