Ærlige Amalie: Jeg råbte af Josephine

Alle mødre kender det, men ikke alle siger det højt.

Af Rikke Lynge - 15. juli 2021 kl. 14:55

Amalie Szigethy er lige nu på en spontan ferie til Mallorca med sine to piger Josephine og Hannah, og selvom alt ser idyllisk ud, så ved alle med børn, at man lige så hurtigt kan miste tålmodigheden. Amalie har valgt at dele ud af sit liv som mor i alle situationer, og hun deler derfor også en meget ærlig situation med sin ældste datter Josephine i morgenmadsbuffeten

– Jeg prøver at sige til mig selv, at det er, hvad det er, jeg har to børn, og Hannah er en baby. Jeg gider ikke stresse over det, men i morges stressede jeg dog og kom til at råbe af Josephine nede ved morgenmadsbuffeten, skriver Amalie i en story på Instagram og uddyber, hvad hun råbte.

LÆS OGSÅ: Buttenschøn åbner op om børn og bryllup med Mille Gori

– Jeg sagde noget med, “nu lader alle mig være, jeg gider ikke lige nu”. Hvorefter jeg måtte tage mig til skamme, forklarer Amalie.

En kop kaffe gav Amalie overblikket tilbage.

– Jeg er jo moren, og der er ikke noget, der hedder pause med Josephine og Hannah ude og rejse, skriver Amalie fortsat i sit ærlige opslag fra sin ferie til Mallorca.

LÆS OGSÅ: De kendtes ferie: Her rejser de hen

LÆS OGSÅ: Jonas Løvik om ekskæresten Johannes Nymark: Han hepper på mig

Læs mere om