AFSTEMNING: Hvad er årets bedste tv-øjeblik?

Se alle de nominerede klip og stem på det tv-øjeblik, du vil huske 2020 for!

Af Lykke Buhl - 27. december 2020 kl. 10:51

Godt tv kan underholde os, forarge os og berøre os – og nogle gange alle delene på én gang! Og nogle gange, så opstår der situationer på skærmen, som bare er så ikoniske, at det ikke går stille hen.

Derfor har vi udvalgt 10 tv-øjeblikke, der virkelig fik sat fut i pressen og gang i snakken i 2020. Men hvilket ét klip synes DU skal vinde titlen som årets TV-øjeblik?

Se alle klippene og stem på din favorit herunder!

LÆS OGSÅ: Her er er årets tv-øjeblik 2019

Hvilket klip skal kåres som 'Årets tv-øjeblik 2020'?

  • Didde åbner op om ensomhed | Familien fra Bryggen (42%, 1.447 Votes)
  • Mick springer ud som transkønnet | Singletown (20%, 700 Votes)
  • Verdens første 'Bagedyst'-par kysser | Den store bagedyst (13%, 441 Votes)
  • Emil smider tøjet i finalen | X Factor (5%, 185 Votes)
  • Jesper Buch byder 15 millioner | Løvens hule (5%, 184 Votes)
  • Landmand Claus' lumre kommentarer | Landmand søger kærlighed (5%, 160 Votes)
  • Pigeflirt i villaen | Ex on the Beach (4%, 149 Votes)
  • Bendtner har været utro | Bendtner & Philine (3%, 98 Votes)
  • Wafande-drama til søs | Over Atlanten (2%, 63 Votes)
  • Historiske vandstande truer | Alene i vildmarken (1%, 18 Votes)

Total Voters: 3.445

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemningen slutter tirsdag d. 29. december kl. 23.59

LÆS OGSÅ: LISTE: De bedste citater fra ‘De unge mødre’


Se de nominerede tv-øjeblikke herunder

1. Mick springer ud som transkønnet

Singletown

Det var en tydeligt nervøs Mick Skov, 24, der med bævrende stemme valgte at åbne op overfor sine med deltagere i ‘Singletown’ – og alle os hjemme i stuerne. Mick fortalte nemlig, at han var født som pige, og han blev mødt med stor overraskelse, accept og kram. Efterfølgende har Mick været glad for, at han valgte at springe ud i programmet, og siden har han fortsat mantraet om åbenhed og ærlighed.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Micks forvandling fra pige til mand


2. Verdens første ‘Bagedyst’-par kysser

Den store bagedyst

For første gang i ‘Den store bagedyst’-historien, kom der et vaskeægte kærestepar ud af programmet. Det var nemlig deltagerne Emil og Caroline, der faldt for hinanden allerede i de indledende forberedelser til kagekonkurrencen. Da kysset så faldt midt i bageteltet, da Emil vandt mesterbagerforklæde i program to, så var der ingen tvivl om, hvad klokken havde slået. I dag er det søde par stadig sammen, og bruger gerne tiden til at bage søde sager sammen.

LÆS OGSÅ: Romantik i ‘Bagedysten’: Ja, vi er kærester


3. Jesper Buch byder 15 millioner

Løvens hule

Femte sæson af ‘Løvens hule’ løb over skærmen tilbage i januar og februar, og den bød bestemt på mindeværdige øjeblikke. Ikke mindst da Jesper Buch giver det højeste bud i programmets historie: 15 millioner kroner for 100% af skjortevirksomheden Barons. Det historiske tilbud blev ganske vist afslået, og af den grund, der var Jesper Buch ude. Han ville nemlig have alt eller intet, da han allerede er engageret i et andet tøjfirma. I stedet endte løven Jacob Risgaard med at løbe med – den noget mere beskedne – investering. For 750.000 fik han nemlig 10% af den feterede skjortevirksomhed.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af DR1 (@dr1tv)

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?


4. Landmand Claus’ lumre kommentarer

Landmand søger kærlighed

Landmanden Claus Drejer fik hurtigt cementeret sig i datingprogrammet ‘Landmand søger kærlighed’ som en humoristisk fyr, der gerne smider en lummer kommentar af sted til kameraet eller sine dates. På Claus’ første date med bejleren Nanett får han i samme ombæring både sagt, at det “måske også er lidt frækt, at hun er bedstemor”, OG at hans egne døtre synes, han skal “til at komme videre med sit liv – og især sit underliv!”. Den lumre landmand blev da også et vaskeægte yndlingsemne i Zulu-hittet ‘Dybvaaad’.

LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘Landmand søger kærlighed’


5. Bendtner har været utro

Bendtner & Philine

Dplay-programmet ‘Bendtner og Philine’ har nærmest kørt hele året rundt med undtagelse af en lille pause i midten. Selvom programmet handler om jetsetter-parrets hverdag, så bliver det til tider også ganske dramatisk. Højdepunktet på drama-kurven kom dog allerede i første afsnit af det nye program, hvor Philine betroede sig til kameraet og fortalte, at Bendtner lige havde været hende utro. Efterfølgende så vi dem kæmpe for parforholdet, og særligt skønt var det at se en Philine, der på intet tidspunkt lod så slå på selvtilliden over Bendtners unoder.

LÆS OGSÅ: Derfor køber Bendtner hus alene


5. Didde åbner op om ensomhed

Familien fra Bryggen

‘Familien fra Bryggen’-fans vil vide, at det er en sjældenhed at se den kære Didde Skjelmose i alt andet end strålende højt humør. Så da hun i programmet åbnede op om, at hun faktisk ikke følte sig lykkelig og til tider druknede sin ensomhed med mad, så blødte seernes hjerter med hende. Siden er der faldet store roser af til Didde for hendes åbenhed om det svære emne – og så har hun jo også siden fået en sød og hemmelig kæreste, som heldigvis har taget det værste af den triste følelse.

LÆS OGSÅ: UH! Didde afslører nye detaljer om kæresten


6. Historiske vandstande truer

Alene i vildmarken

Det er ikke så lidt problemer, som den seneste sæson af ‘Alene i vildmarken’ bød deltagerne på. Men toppen af kransekagen må være, da deltagerne blev udsat for den største vandstigning i 60 år, som begyndte at true alles fortsatte mulige medvirken. Så galt gik det heldigvis ikke, men ikke desto mindre kunne man ikke undgå at føle med deltagerne, der virkelig blev sat på prøvelse med sæsonens dårlige vejr.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne alvorligt syg


7. Emil smider tøjet i finalen

X Factor

Et af de helt store øjeblikke i ‘X Factor 2020’ var, da den 21-årige Emil Wismann under sin optræden i finalen flåede skjorten af. Han blev under hele ‘X Factor’-sæsonen rost af dommerne for sin kropslige frigjorthed, og med den og sit sangtalent opnåede Emil Wismann en tredjeplads i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Emil åbner op om mobning: Den sætning skærer stadig i mig


8. Wafande-drama til søs

Over Atlanten

Selvom Wafande og Katerina Pitzner fandt et særligt bånd i hinanden undervejs i anden sæson af ‘Over Atlanten’, så kom de ikke rigtigt hjem med mange flere gode relationer end hinanden. Fløjene tegnede sig tydeligt op ombord på skibet, og særligt heftigt gik det for sig mellem Wafande og skibets kok, Jesper Vollmer, da Wafande fik nok af hans “kommanderen”. Stridsøksen blev dog sidenhen begravet, men musikeren fik i den grad gjort sig upopulær på sin deltagelse – og ikke mindst skred han fra den store finale, så optagelserne aldrig kunne blive sendt.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Mathilde på pause: Bekymret for farmor


10. Pigeflirt i villaen

Ex on the Beach

Vi var mange, der sad og heppede på, at flirten mellem Amalie og Tabita ville udvikle sig i femte sæson af ‘Ex on the Beach’. Desværre blev det dog aldrig til mere end lidt kysseri i krogene, men ikke desto mindre var det i sig selv et first for knaldeprogrammet.

LÆS OGSÅ: Tabita afslører: Jeg havde det svært i villaen